Uitverkocht

Draadloze Dymond Bluetooth Headset

Niet leverbaar

Deze headset biedt ondanks het zeer kleine ontwerp en het vederlichte gewicht (slechts 7 gram) een perfecte geluidskwaliteit en maar liefst 5 uur gesprekstijd.

230 euro is de boete voor het niet-handsfree bellen. Dat is een hele hoop geld.. en dat is niet voor niets natuurlijk, want het is ook gewoon heel erg gevaarlijk. Als je wel eens belt in de auto is het dus maar beter om een goede headset te hebben. Heb jij nog geen headset, of ben je er gewoon niet tevreden over? Niet getreurd. Wij bieden je vandaag een meer dan degelijke bluetooth headset aan voor de prijs van slechts €7,95. Sla je slag!

Kraakhelder geluid

Deze headset van Dymond is de kleinste (en meest stijlvolle) Bluetooth headset ter wereld! Toch biedt deze headset ondanks het zeer kleine ontwerp en het vederlichte gewicht (slechts 7 gram) een perfecte geluidskwaliteit en maar liefst 5 uur gesprekstijd. De razendsnelle verbinding met bluetooth zorgt ervoor dat je altijd handsfree bereikbaar bent. De ingebouwde luidspreker is van uitstekende kwaliteit waardoor je je gesprekspartner altijd luid en duidelijk kunt verstaan.

Werkt met elk Bluetooth apparaat

De Dymond headset werkt op elk apparaat dat bluetooth ondersteunt. Als je computer of laptop over bluetooth beschikt, kun je het dus ook aansluiten om bijvoorbeeld te Skypen. Het apparaatje heeft een mooi ontwerp dat volledig is afgestemd op het draagcomfort. Je kunt kiezen tussen een witte of een zwarte kleur, voor elk wat wils!

Ook handig voor op kantoor

Een Bluetooth headset is niet alleen handig voor tijdens het autorijden, het is uiteraard ook handig voor op kantoor. Zo heb je voortaan je handen gewoon vrij tijdens het bellen en kun je ongestoord verder gaan waar je mee bezig was. Lekker makkelijk!

Specificaties

-Spraaktijd: Tot 5 uur

-Standbytijd: Tot 120 uur

-Gewicht: 7 gram

-Afmetingen: 36 x 16 x 20 mm

-Bereik: 10 meter

-Geschikt voor alle apparaten met bluetooth

-Ondersteunde profielen: Handsfree / Headset

-Kleur: Zwart of wit

-Oplaadbaar: USB kabel meegeleverd

Highlights & specificaties

  • Slechts €7,95 ipv €29,95
  • Draadloze Dymond Bluetooth Headset
  • De kleinste headset ter wereld
  • Weegt slechts 4 gram; ontzettend comfortabel
  • Voorkom boetes en ongelukken!
  • Zeer goede & duidelijke geluidskwaliteit
  • Plug & Play, geen ingewikkelde installaties
  • Bereik van maar liefst 10 meter
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details