Uitverkocht

Duo-Pack Reisportemonnee

Niet leverbaar

Dankzij deze handige reisportemonnees heb je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze reis altijd binnen handbereik.

Als je wel eens op reis gaat, dan kun je het vast alleen maar met ons eens zijn dat het erg belangrijk is om al je documenten veilig en netjes op één plek te bewaren. Dat je iets kwijt bent op het moment supreme is natuurlijk het laatste wat je wil. Wij bij Koopjedeal denken overal aan, want met deze handige reisportemonnee kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Al je documenten veilig op 1 plek

Paspoorten, tickets, boarding passen, creditcards; vanaf nu heb je ze altijd allemaal bij de hand. Het is reuze onhandig om 2 of 3 verschillende mapjes te hebben voor verschillende documenten. Wanneer je ze nodig hebt wil je ze natuurlijk gelijk voor het grijpen hebben en kunnen tonen.

Ruimte genoeg

Deze ruime portefeuille heeft maar liefst 13 verschillende opbergvakjes voor alles wat je er ook maar in wil meenemen. Wat contant geld, tickets of misschien wel je reisschema, overal is aan gedacht. Dankzij de ritssluiting hoef je niet bang te zijn dat er iets uit mocht vallen en ondanks dat je er ontzettend veel in kwijt kunt is het toch nog uitstekend mogelijk om de portemonnee in je handtas mee te nemen. Het design is ultra plat!

In 2 verschillende kleuren beschikbaar

De reisportefeuilles zijn in een fris jasje gestopt. Je hebt vandaag de keuze uit 2 verschillende kleuren. Als je lekker de blits wil maken kies je voor het felle blauw. Maar ook het altijd degelijke zwart behoort tot de mogelijkheden. Deze reisportemonnees zijn niet alleen erg handig, ze zien er ook gewoon heel leuk uit.

Highlights & specificaties

  • Duo-Pack Reisportemonnee
  • Ultra plat design met 13 verschillende vakjes
  • Altijd alles netjes bij elkaar
  • Verkrijgbaar in 2 leuke kleuren, groen en roze zijn helaas uitverkocht
  • Genoeg ruimte voor al je reisdocumenten, geld en pasjes
  • Goed af te sluiten door middel van ritssluiting
  • Altijd goed georganiseerd op reis!
  • Verzendkosten: €3,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details