Uitverkocht

2-pack High Sparkling Nano - Beschermt je auto tegen vuil, vet en kalk!

Niet leverbaar

Nano vloeistof waarmee je je spullen beschermd tegen vuil, vet en kalk. Voor een betere bescherming en behoud van je spullen, vooral de auto.

Ben jij al bekend met de magische werking van Nano vloeistof? Wanneer je het eenmaal een keer hebt gebruikt zul je absoluut nooit meer anders willen! Vooral als je auto je lief is mag je deze aanbieding absoluut niet missen. Nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaande video maar eens!

Geen intensieve poetsbeurten meer

Nanovloeistof beschermt de autolak en zorgt ervoor dat water en vuil zo van je auto afglijden. Door gebruik te maken van High Sparkling Nano Tech bespaar je een hoop tijd en kosten aan poetsbeurten. Na het wassen van je auto wrijf je de auto en de ruiten simpelweg in met de vloeistof en laat je het even inwerken. Dit kost maar een fractie van de tijd dan wanneer je de hele auto in de was moet zetten. Nadat de vloeistof ingewerkt is, wrijf je het schoon met een doekje en daarna kun je zelfs een emmer met vuil over de auto heen gooien en je zult zien dat alle viezigheid er zo weer vanaf loopt!

Hou je auto langer mooi

Simpel gezegd is deze Nano vloeistof dus eigenlijk een verzorgingsproduct voor je auto. Het beschermt de lak van de auto geruime tijd voor invloeden van buitenaf terwijl het ook nog eens een mooie glans meegeeft. Het vuil heeft simpelweg geen houvast meer. De Nano vloeistof is overigens ook geschikt voor de velgen, chroom en andere gladde kunststof oppervlakten!

Superaanbieding

Vandaag ontvang je 2 flacons van elk 500 ml, en dit kost je slechts €17,95 in plaats van de €99,95 die je er normaal gesproken voor zou moeten betalen. En omdat je slechts een klein beetje vloeistof per keer nodig hebt, kun je hier een eeuwigheid mee vooruit!

Highlights & specificaties

  • Slechts €17,95 ipv €99,95
  • Duo-Pack High Sparkling Nano Vloeistof
  • 1 bestelling = 2 flacons van elk 500 ml
  • Beschermt je auto tegen vuil, vet en kalk
  • Reinigt, polijst, sealed, behoudt en beschermt
  • Must-have in de herfst; regen rolt van het raam af (=beter zicht!)
  • Voor een optimale bescherming van je auto(lak)!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details