Uitverkocht

MEGA-PACK (90 stuks) Vaatwastabs van Dreft | All in one platinum

Niet leverbaar

Met dit giga pak van krachtige Dreft all-in-one vaatwastabletten is jouw vaat voor een lange tijd verzekerd van de beste reiniging!

Besparen op dure vaatwastabletten, bij ons kan het! Wij helpen je graag met besparen op het alledaagse. En als er iets alledaags is, dan is het de vaat wel. Met dit megapack van Dreft Platinum vaatwastabletten kun jij een hele tijd vooruit. Profiteer van deze zeer praktische deal!

Beste van het beste

Deze vaatwastabletten verwijderen zelf het meest hardnekkige aangekoekte eten. Daarnaast reinigen ze de verborgen vetten in de vaatwasmachine. Door de unieke formule waarin spoelmiddel en zout worden gecombineerd, wordt ook de vaatwasmachine grondig schoongemaakt. Twee vliegen in één klap dus!

All-in-one

Geen gedoe meer met verschillende soorten vaatwastabletten. Deze all-in-one tabletten doen het allemaal: krachtig reinigen, kalkaanslag voorkomen, snel oplossen, het glaswerk beschermen, hardnekkige vlekken verwijderen en ze hebben ook nog een zoutfunctie. Zelfs het folie hoef je niet te verwijderen, dit lost namelijk vanzelf op.

Highlights & specificaties

  • Dreft Platinum All-In-One vaatwastabletten
  • Alles in één tabletten, die je in het folie kunt gebruiken
  • Verwijderen zelf het meest hardnekkige aangekoekte eten
  • Reinigen door unieke formule ook meteen de vaatwasmachine
  • Voorkomen kalkaanslag en beschermen het glaswerk
Toon details Verberg details