Uitverkocht

Afvoerontstopper (werkt tot 4 bar) | Voorkomt verstoppingen in je gootsteen, douche of wasbak | Drain Buster

Niet leverbaar

Met dank aan deze gemakkelijk te gebruiken Drain Buster voorkom jij moeiteloos verstoppingen in je gootsteen, douche of wasbak. Zelfs zonder dat daar chemische middelen aan te pas hoeven te komen!

Geen dure loodgieter meer nodig. Met dank aan deze gemakkelijk te gebruiken Drain Buster voorkom jij moeiteloos verstoppingen in je gootsteen, douche of wasbak. Zelfs zonder dat daar chemische middelen aan te pas hoeven te komen! Het lukt de Drain Buster om op milieuvriendelijke wijze de problemen in je gootsteen te verhelpen, omdat hij gebruik maakt van luchtdruk. Door de lucht in het luchtreservoir samen te persen met behulp van het pompje, schiet de Drain Buster twee luchtbellen door de afvoer onder hoge druk tot wel 4 bar. Een simpele maar effectieve werking dus!

Ontstoppen was nog nooit zo makkelijk

Dankzij het ergonomische handvat is hij makkelijk vast te houden en te gebruiken met één hand. Met een trekbeweging aan de stang kun je kiezen uit 4 verschillende drukinstellingen. Hij werkt bij alle afvoersystemen met het grootste gemak. Daarnaast is hij ontworpen om milieuvriendelijk te zijn, aangezien hij verstoppingen verwijdert zonder het gebruik van chemicaliën! 

Geschikt voor alle afvoerkanalen

Deze Drain Buster is geschikt voor alle afvoerkanalen. Wanneer je het apparaat bestelt, wordt hij met twee verschillende opzetstukken (zuignappen) geleverd. Behalve dat je hem voor je gootsteen, douche en wasbak kunt gebruiken, kun je de Drain Buster ook gebruiken voor het ontstoppen van toilet en dakgoot. Geen van beide fijne klusjes. Met de Drain Buster zijn echter ze binnen een handomdraai geklaard!

Specificaties

  • Werkt tot 4 bar druk

Highlights & specificaties

  • Drain Buster Afvoerontstopper
  • Voorkomt verstoppingen in je gootsteen, douche of wasbak
  • Milieuvriendelijk: lost problemen op d.m.v. luchtdruk
  • Geschikt voor alle afvoerkanalen, incl. toilet en dakgoot
  • Geen dure loodgieter meer nodig!
Toon details Verberg details