Uitverkocht

Draadloze Vloeistof Zuiger - Maakt ieder glad oppervlak streeploos schoon!

Niet leverbaar

Deze draadloze vloeistofzuiger maakt al jouw gladde oppervlakken streeploos schoon!

Ben jij ook altijd zo lang bezig met het lappen van de ramen, het poetsen van spiegels en het reinigen van tegels? Het is geen eenvoudige opgave om alles streeploos schoon te krijgen. Correctie: het wás voorheen niet eenvoudig om alles streeploos schoon te krijgen. Vanaf vandaag namelijk wel, want deze draadloze vloeistofzuiger maakt al jouw gladde oppervlakken streeploos schoon! Dit unieke product kost vandaag bij ons slechts €24,99 ipv €74,99 - profiteer van deze FLINKE korting!

Glanzend schoon

De vervelende klusjes zoals ramen lappen, of je spiegel van een schoonmaakbeurt voorzien, zijn vanaf nu een stuk minder vervelend. Dankzij het speciale vacuüm zuigsysteem worden alle vloeistoffen en condens opgezogen, en dat geheel zonder strepen achter te laten! Al je gladde of glazen oppervlakken zoals spiegels, tegels, ramen en doucheschermen zullen weer glimmen na een beurt met deze vloeistofzuiger!

Ontzettend eenvoudig in gebruik

Dankzij het compacte formaat, het ergonomsiche design en het lichte gewicht is de vloeistofzuiger zeer gemakkelijk te hanteren. Wat helemaal ideaal is, is dat je je geen zorgen hoeft te maken over snoeren en kabels. Dankzij het draadloze model is de stofzuiger ontzettend gemakkelijk mee te nemen en kun je hem overal in huis gebruiken. De zuiger werkt op 3 AA batterijen (niet meegeleverd). Je kunt het apparaat dus eenvoudig van de ene naar de andere plek verplaatsen zodat alles weer brandschoon is!

Specificaties

-Vermogen: 20 Watt

-Spanning: 4,5 Volt

-Werkt op: 3x AA batterijen (niet inbegrepen)

-Afmetingen: 10 x 20 x 15 cm

-Rubberen schoonmaakkop: 20 cm lang

Highlights & specificaties

  • Draadloze Vloeistof Zuiger
  • Maakt ieder glad oppervlak streeploos schoon
  • Geschikt voor bijv. ramen, tegels, spiegels en nog veel meer
  • Enorm praktisch en efficiënt - volledig draadloos
  • Zelfs op de vloer te gebruiken
  • De must-have in ieder huishouden!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details