Uitverkocht

Draadloze Deurbellen met 1 of 2 ontvangers

Niet leverbaar

Deze draadloze deurbellen maken vervelende snoeren verleden tijd. Profiteer van deze aanbieding en zorg ervoor dat er nooit meer iemand voor een dichte deur komt te staan!

Een draadloze deurbel + ontvanger met een bereik van maar liefst 30 meter die je ook nog eens zonder moeite installeert. Klinkt goed, niet waar? Deze draadloze deurbellen maken vervelende snoeren verleden tijd. Profiteer van deze aanbieding en zorg ervoor dat er nooit meer iemand voor een dichte deur komt te staan!

Aan alles is gedacht; super praktisch!

Bij het ontwerp van deze deurbel hebben ze bij werkelijk aan alles gedacht. Door het strakke, simpele design valt hij nauwelijks op en past hij in iedere woning. Door middel van een knop regel je het volume en stel je één van de 16 voorgeprogrammeerde melodieën in. De drukker is weerbestendig en dus geschikt voor buiten. En niet te vergeten; een bereik van maar liefst 30 meter!

Hoe werkt het?

Nou, heel simpel. Bevestig de drukker naast je deur en plaats de ontvanger binnen een straal van 30 meter van de drukker. Bij de versie met 2 ontvangers krijg je nog eens een extra (draagbare) ontvanger, zodat je deze bijvoorbeeld in een andere ruimte kunt plaatsen of kunt meenemen naar de tuin. Zo hoor je echt overal de deurbel klinken! Een handige tip; deze deurbel is ook goed te gebruiken als noodsignaal voor hulpbehoevenden. Plaats de drukker bij diegene in de kamer en de ontvanger(s) waar jij of een andere verzorger zich bevindt.

Specificaties

-Waterdichte beldrukker

-Zeer eenvoudige installatie

-Keuze tussen 16 melodieën

-Maximaal 30 meter bereik

-Zender werkt op 12V batterij (meegeleverd)

-Ontvanger werkt op 3 x AA batterij (niet meegeleverd)

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €8,95 ipv €39,95
  • Draadloze deurbel met 1 of 2 ontvangers
  • Zorgt ervoor dat nooit meer iemand voor een dichte deur staat
  • 2 ontvangers; handig om in verschillende kamers te plaatsen
  • Zeer eenvoudig te installeren: er komt geen bedrading aan te pas
  • Maar liefst 30 meter draadloos bereik
  • 16 leuke melodieën om uit te kiezen
  • Ook zeer handig voor hulpbehoevenden!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details