Uitverkocht

Draadloze Bluetooth Sport Headset

Niet leverbaar

De ontwikkelaar van deze oordopjes heeft erg goed nagedacht over hoe je een simpel setje oordopjes nóg beter en completer kunt maken. Het resultaat; deze draadloze bluetooth oordopjes!

Of je nu in de trein zit naar je werk, een rondje aan het joggen bent, of gewoon aan het studeren met je favoriete muziekje op; oordopjes zijn in vele situaties je beste vriend. De ontwikkelaar van deze oordopjes heeft erg goed nagedacht over hoe je een simpel setje oordopjes nou nog beter en completer kunt maken. Het resultaat; deze draadloze bluetooth oordopjes!

Daar is over nagedacht!

Erg vervelend toch, dat je altijd eerst nog dat vervelende snoer uit de knoop moet halen voordat je je oordopjes kunt gaan gebruiken?! Tevens wil je eigenlijk helemaal niet dat je oortjes verbonden zitten aan een draad dat dan weer naar je telefoon, tablet of muziekspeler toe gaat. Het kan veel makkelijker! Je brengt op je gadget namelijk eenvoudig een bluetooth verbinding tot stand waarna je geheel draadloos van al je muziek kunt genieten tot wel 10 meter. Uiteraard zit er ook een microfoon in de oordopjes ingebouwd. Je raadt het al, je hebt hiermee dus niet alleen oordopjes in je bezit, maar eigenlijk ook een volledige draadloze headset!

Gemaakt voor hen die echt sporten

Deze oortjes zijn speciaal ontworpen voor hen die zich echt in het zweet werken. Of die juist de regen niet uit de weg gaan. Deze headset is namelijk volledig zweet- en waterbestendig. Ook zijn de oortjes perfect naar de geometrie van de oren ontworpen zodat ze niet af kunnen vallen tijdens het sporten. Wat betreft de randvoorwaarden voor sporters zit het dus wel snor. Dit betekent natuurlijk niet dat dit ten koste gaat van de geluidskwaliteit. Je ontvangt een gedetailleerd en helder geluid met diepe en rijke bastonen.

Specificaties

- Ergonomisch ontwerp oordopjes, comfortabel om te dragen en vallen niet uit de oren

- Intelligente cvc 6.0 ruisonderdrukking

- Sweatproof ontwerp, de beste keuze als je sport

- Met csr 4.1 apt-x technologie, biedt perfect geluid

- Kan verbinden met twee bluetooth-apparaten tegelijk

- Met ingebouwde microfoon om te kunnen telefoneren

- Oplaadtijd ongeveer 1,5 uur

- Spraaktijd 3 tot 5 uur

- Standbytijd 180 uur

- Geschikt voor alle bluetooth-apparaten

- Werkbereik 10 meter

Highlights & specificaties

  • Draadloze Bluetooth Sport Headset
  • Werkt met ieder apparaat dat over Bluetooth beschikt
  • Optimale geluidskwaliteit, diepe en rijke bastonen
  • Geschikt voor handsfree bellen
  • Ontwerp ingegeven door geometrie van het oor
  • Geen last meer van een snoer dat in de knoop zit
  • Goede bescherming tegen transpiratie en water
  • Perfect tijdens het sporten; valt niet uit de oren
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details