Uitverkocht

Draadloze Bluetooth Sport Headset

Niet leverbaar

De ontwikkelaar van deze oordopjes heeft erg goed nagedacht over hoe je een simpel setje oordopjes nou nog beter en completer kunt maken. Het resultaat; deze draadloze bluetooth oordopjes.

Of je nu in de trein zit naar je werk, een rondje aan het joggen bent, of gewoon aan het studeren met je favoriete muziekje op; oordopjes zijn in vele situaties je beste vriend. De ontwikkelaar van deze oordopjes heeft erg goed nagedacht over hoe je een simpel setje oordopjes nou nog beter en completer kunt maken. Het resultaat; deze draadloze oordopjes die over een microfoon en Bluetooth beschikken!

Daar is over nagedacht!

Erg vervelend toch, dat je altijd eerst nog dat vervelende snoer uit de knoop moet halen voordat je je oordopjes kunt gaan gebruiken?! Tevens wil je eigenlijk helemaal niet dat je oortjes verbonden zitten aan een draad dat dan weer naar je telefoon, tablet of muziekspeler toe gaat. Het kan veel makkelijker! Je brengt op je gadget namelijk eenvoudig een bluetooth verbinding tot stand waarna je geheel draadloos van al je muziek kunt genieten. Uiteraard zit er ook een microfoon in de oordopjes ingebouwd. Je raadt het al, je hebt hiermee dus niet alleen oordopjes in je bezit, maar eigenlijk ook een volledige draadloze headset!

Een perfecte geluidservaring met optimaal comfort

Uiteraard is ook het geluid dik in orde bij deze oordopjes. Het geluid is spathelder en dankzij de ruisonderdrukkings technologie ben je verzekerd dat al je muziek perfect zal klinken. In tegenstelling tot traditionele, cirkelvormige oordopjes, wordt het ontwerp van deze oordopjes bepaald door de geometrie van het oor. Hierdoor bieden ze meer comfort dan alle andere stijlen oordopjes!

Specificaties

- Draadloze bluetoothverbinding; eenvoudig te koppelen

- Beantwoord gesprekken met een enkele druk op de knop

- Stereogeluid

- Tot 3 uur afspelen, 4 uur spreken en 80 uur stand-by

- Spatwaterdicht (IPX5)

Highlights & specificaties

  • Draadloze Bluetooth Sport Headset
  • Werkt met ieder apparaat dat over Bluetooth beschikt (alle smartphones, tablets, etc.)
  • Optimale geluidskwaliteit, diepe en rijke bastonen
  • Geschikt voor handsfree bellen
  • Ontwerp ingegeven door geometrie van het oor
  • Geen last meer van een snoer dat in de knoop zit
  • Goede bescherming tegen transpiratie en water
  • Perfect tijdens het sporten; valt niet uit de oren
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details