Uitverkocht

Draadloze Bluetooth Sport Headset

Niet leverbaar

Deze waterbestendige oortjes zijn speciaal ontworpen voor hen die graag sporten zich echt in het zweet werken. Ook zijn de oortjes perfect naar de geometrie van de oren ontworpen zodat ze niet af kunnen vallen tijdens het sporten.

Of je nu in de trein zit naar je werk, een rondje aan het joggen bent, of gewoon aan het studeren met je favoriete muziekje op; oordopjes zijn in vele situaties je beste vriend. De ontwikkelaar van deze oordopjes heeft erg goed nagedacht over hoe je een simpel setje oordopjes nou nog beter en completer kunt maken. Het resultaat; deze draadloze Bluetooth oordopjes!

Daar is over nagedacht!

Erg vervelend toch, dat je altijd eerst nog dat vervelende snoer uit de knoop moet halen voordat je je oordopjes kunt gaan gebruiken?! Tevens wil je eigenlijk helemaal niet dat je oortjes verbonden zitten aan een draad dat dan weer naar je telefoon, tablet of muziekspeler toe gaat. Het kan veel makkelijker! Je brengt op je gadget namelijk eenvoudig een Bluetooth verbinding tot stand waarna je geheel draadloos van al je muziek kunt genieten tot wel 10 meter. Uiteraard zit er ook een microfoon in de oordopjes ingebouwd. Je raadt het al, je hebt hiermee dus niet alleen oordopjes in je bezit, maar eigenlijk ook een volledige draadloze headset!

Gemaakt voor hen die echt sporten

Deze oortjes zijn speciaal ontworpen voor hen die zich echt in het zweet werken. Of die juist de regen niet uit de weg gaan. Deze headset is namelijk volledig zweet- en spatwaterbestendig. Ook zijn de oortjes perfect naar de geometrie van de oren ontworpen zodat ze niet af kunnen vallen tijdens het sporten. Wat betreft de randvoorwaarden voor sporters zit het dus wel snor. Dit betekent natuurlijk niet dat dit ten koste gaat van de geluidskwaliteit. Je geniet van een gedetailleerd en helder geluid met diepe en rijke bass. Extra handig: je kunt direct via de oortjes de muziek en het volume regelen én oproepen beantwoorden!

Specificaties

- Bluetooth versie: 4.2

- HD Audio

- Intelligent Noise Reduction (CVC)

- 6 uur bellen, 4 uur muziek luisteren

- Stand-by: 200 uur

- Oplaadtijd: ongeveer 1 uur

- Werkbereik: 10 meter

- Verkrijgbaar in 5 kleuren

Highlights & specificaties

 • Draadloze Bluetooth Sport Headset
 • Werkt met ieder apparaat dat over Bluetooth beschikt
 • Optimale geluidskwaliteit met diepe en rijke bass
 • Geschikt voor handsfree bellen
 • Tot 4 uur muziek luisteren, tot 6 uur bellen en tot 200 uur stand-by
 • Ontwerp ingegeven door geometrie van het oor
 • Je kunt direct via de oortjes de muziek en het volume regelen én oproepen beantwoorden
 • Geen last meer van een snoer dat in de knoop zit
 • Goede bescherming tegen transpiratie en water
 • Perfect tijdens het sporten; valt niet uit de oren
 • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details