Uitverkocht

Draadloze Bluetooth Carkit met FM-transmitter

Niet leverbaar

Met deze Bluetooth carkit kun je handsfree bellen en draadloos je favoriete muziek afspelen via de autospeakers.

Handheld bellen in de auto is levensgevaarlijk en kan je een boete van maar liefst €230 opleveren. Hiervoor kun je natuurlijk een carkit aanschaffen, maar deze speelt jouw muziek weer niet af vanaf je smartphone of MP3-speler. Deze Bluetooth carkit met FM-transmitter is de oplossing. Je kunt hierdoor handsfree bellen en muziek over de autospeakers afspelen. Maar dat is nog niet alles, want deze carkit fungeert ook nog eens als oplader en USB-stick reader.

Eenvoudig in gebruik

Met deze handige 5-in-1 Draadloze Bluetooth Carkit/MP3 speler kun je gemakkelijk bellen en muziek luisteren in de auto. Met de handige handsfree functie hoef je je auto niet langer meer aan de kant te zetten tijdens het bellen. De carkit heeft een handige ingebouwde microfoon, zo ben je altijd duidelijk te horen aan de andere kant van de lijn. Dankzij de Bluetooth functionaliteit koppel je snel en gemakkelijk het apparaat met jouw smartphone. Vervolgens kun je de zendfrequentie instellen om het geluid af te spelen over de luidsprekers in de auto. Met dit apparaat kun je muziek afspelen via SD/ TF geheugenkaart of USB Stick. De carkit ondersteunt MP3- en WMA audiobestanden.

Flexibel, compact en gemakkelijk mee te nemen

De carkit heeft een handig formaat waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in bijvoorbeeld je tas. De houder kan 360 graden draaien en heeft op deze manier altijd een goede draaihoek. Met zijn shockproof ring wordt voorkomen dat er trillingen ontstaan op ongelijke wegen. Met de Bluetooth FM transmitter kun je gemakkelijk draadloos en automatisch de telefoongesprekken beantwoorden. De carkit is gemakkelijk te bedienen en is overzichtelijk. Draai simpelweg aan de knop om het volume te verhogen of verlagen. Druk op de knop om muziek te bedienen of om telefoontjes te beantwoorden. De Carkit kan op afstand bediend worden door zijn handige afstandsbediening. Je kunt met deze afstandsbediening telefoongesprekken aannemen, van kanaal wisselen en zoeken tussen jouw bestanden op een USB stick. Door gebruik van de USB-ingangen kun je twee apparaten tegelijk opladen tijdens het autorijden, of deze gebruiken voor bijvoorbeeld je telefoon en USB-stick.

Specificaties

- Type carkit: plug-and-play

- Plaatsing: sigarettenaansteker

- LCD-scherm met LED

- FM-transmitter

- Bluetooth: 2.1

- 2x High Speed USB oplader

- SD-card ondersteuning

- 3.5mm jack AUX

- Ondersteunt MP3 en WMA audiobestanden

Highlights & specificaties

 • Draadloze Bluetooth Carkit met FM-transmitter
 • Handsfree bellen en draadloos muziek afspelen via de autospeakers
 • Met 2x USB en SD-card ingang
 • Eenvoudig te installeren en gebruiken; geen inbouw nodig
 • Elegant design met LCD Display
 • Compact en makkelijk mee te nemen
 • Shockproof ring die trillingen voorkomt
 • Zeer goede & duidelijke geluidskwaliteit
 • Inclusief handige afstandsbediening
 • Voorkomt onnodige boetes of zelfs ongelukken!
 • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details