Draadloze 3-in-1 Cyclone Steelstofzuiger

Niet leverbaar

Doordat deze stofzuiger op 3 verschillende manieren te gebruiken is en tot wel 180 graden kan roteren kun je zonder moeite door het hele huis gaan. Zo hoef je niks te missen en heb je een brandschoon huis!

Hoe handig zou het zijn om een stofzuiger, kruimeldief en bezem in één te hebben? Deze draadloze 3-in-1 cyclone steelstofzuiger maakt dat mogelijk. En dat is niet eens alles; deze stofzuiger heeft namelijk ook geen stofzuigerzak nodig. Dat scheelt weer in je portemonnee! Zo'n unieke stofzuiger wil je toch niet aan je voorbij laten gaan?

Zonder moeite door het hele huis gaan

Deze stofzuiger is op drie verschillende manieren te gebruiken en kan wel tot 180 graden roteren waardoor je heel gemakkelijk overal bij kunt. Met de kruimeldief kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk bij elk hoekje komen. Zo blijft geen hoekje onopgeruimd met deze draadloze stofzuiger. De stofzuiger heeft aan de voorzijde LED-verlichting waardoor je gemakkelijk alle kleine stofjes ziet liggen. Zo hoef je niks te missen en heb je een brandschoon huis!

Extra zuinig!

Naast dat deze stofzuiger geen stofzuigerzak nodig heeft is hij ook nog eens voorzien van twee verschillende standen; een eco stand en een turbo stand. Je bespaart dus niet alleen op stofzuigerzakken, maar ook op energie. Extra zuinig dus! De stofzuiger kan met een volle batterij wel tot 40 minuten stofzuigen. Doordat deze stofzuiger draadloos is blijf je niet steeds achter je meubels hangen met de stofzuiger en ben je zo klaar.

Ook is deze stofzuiger voorzien van een HEPA-filter welke de lucht zuivert van stof. De stofzuiger heeft een opvangbak van 500 ml en wordt geleverd met oplader en accessoires voor stof, hoekjes en meubels. Hij is ook nog eens inklapbaar en daarom heel gemakkelijk op te bergen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

Specificaties

- Zuigkracht: 2200 W

- Batterijduur: 40 minuten

- Opvangbak: 500 ml

- Afmetingen: 25 x 16 x 117 cm

Highlights & specificaties

  • Draadloze 3-in-1 cyclone steelstofzuiger
  • Met een opvangbak van 500 ml; geen dure stofzuigerzakken meer nodig
  • Geen hoekje blijft onopgeruimd; zonder moeite door het hele huis gaan
  • Voorzien van 2 standen: eco en turbo
  • Heeft een hoge zuigkracht van 2200W
  • Is voorzien van een HEPA-filter welke de lucht zuivert van stof
  • Meegeleverd: accessoires voor stof, hoekjes, meubels en oplader
  • Is inklapbaar en neemt daardoor niet veel ruimte in beslag
Toon details Verberg details