Uitverkocht

Magnani Digitale Maatbekerweegschaal

Niet leverbaar

Dankzij deze sublieme uitvinding zijn 2 keukenhulpmiddelen nu samengevoegd tot 1 product; de digitale maatbekerweegschaal.

Een maatbeker en een weegschaal zijn 2 dingen die je eigenlijk altijd wel in de keuken moet hebben. Je wil je gerechten natuurlijk zo optimaal mogelijk kunnen bereiden. Dankzij deze sublieme uitvinding zijn deze 2 keukenhulpmiddelen nu samengevoegd tot 1 product; de digitale maatbekerweegschaal!

Maatbeker en keukenweegschaal in één

Je hebt met dit product dus eigenlijk een maatbeker en een keukenweegschaal in één. De afneembare schaal met maatverdeling kun je gewoon als reguliere maatbeker gebruiken. De keukenweegschaal kan alles wegen tot 3 kilo, en dat doet hij op de gram nauwkeurig. Je leest alles eenvoudig af op het duidelijke display. Bij het wegen van meerdere ingrediënten is de teller eenvoudig terug op 0 te zetten voor extra gebruiksgemak!

Zeer eenvoudig in gebruik

De weegschaal is voorzien van een CR2032 lithium batterij die ook wordt meegeleverd. Om deze te sparen is het apparaat voorzien van een automatische uitschakeling wanneer hij niet gebruikt wordt. De gewichtseenheid van de maatbekerweegschaal is te wijzigen van gram (G) naar ounce (OZ). De maatbeker is met 1 klik eenvoudig te demonteren om hem te kunnen schoonmaken in bijvoorbeeld de vaatwasmachine. Deze multifunctionele maatbekerweegschaal mag absoluut niet in je keuken ontbreken!

Specificaties

- Inhoud: 1000 ml of 3kg

- Materiaal: Kunststof

- Afmetingen: 25 x 14 x 14 cm

- Gewichtsaanduiding in gram of ounce

- Voorzien van een lithium batterij

- Afneembare maatbeker (vaatwasserbestendig)

Highlights & specificaties

  • Magnani Digitale Maatbekerweegschaal
  • Maatbeker en keukenweegschaal in één
  • Meet je ingrediënten op de gram nauwkeurig
  • Gewichtseenheid in gram of ounce
  • Maatbeker kan gemakkelijk in de vaatwasser gereinigd worden
  • Duidelijke en overzichtelijke display
  • De must-have in iedere keuken!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details