Uitverkocht

Digitale Alcoholtester met Sleutelhanger

Niet leverbaar

Met deze handige alcoholtester kun je er heel snel achterkomen of je een glaasje te veel op hebt. Zo voorkom je boetes of zelfs ongelukken!

Heb je een aantal drankjes gedronken en weet je niet zeker of je nog wel achter het stuur mag? Met deze handige alcoholtester kun je er heel snel achterkomen of je een glaasje te veel op hebt. Het is wel zo fijn om zeker te weten dat je niet in overtreding bent als je 's nachts naar huis rijdt!

Veilig de weg op

Het werkt eigenlijk precies hetzelfde als wanneer je het fuik bij een politiecontrole inrijdt; even blazen in het apparaat en je weet dankzij het duidelijke display en de luide toon direct of je een slokje te veel op hebt. Hierdoor voorkom je het krijgen van een boete, of nog erger; ongelukken!

Handige en leuke gadget

Buiten dat het je eigen veiligheid en dat van je mede-weggebruikers aanzienlijk vergroot, is dit natuurlijk ook gewoon een grappig speeltje om te hebben. Wedden dat iedereen hem even wil proberen als je op een feestje bent? Bovendien is hij voorzien van een sleutelhanger dus je kunt hem makkelijk aan je bos sleutels doen zodat je hem ook in ieder geval niet vergeet als je met de auto op pad gaat!

Verplicht in Frankrijk!

Ga je deze zomer nog naar Frankrijk? Dan is het handig om te weten dat het sinds november 2012 in Frankrijk verplicht is om een alcoholtester bij je te hebben. De Franse regering hoopt hiermee het aantal verkeers- slachtoffers door alcoholmisbruik te verminderen. Zelfs als je alleen maar door het land heen rijdt is het al verplicht, dit geldt dus ook voor toeristen. Kom niet voor onaangename verrassingen te staan en zorg dat je er eentje bij je hebt!

Specificaties

- Werkt op 2 AAA batterijen (niet inbegrepen)

- Afmetingen: ongeveer 12 x 7 x 3 cm

- Gewicht: 68 gram

- Opwarmtijd: binnen 10 seconden

- Responstijd: binnen 5 seconden

Highlights & specificaties

  • Digitale alcoholtester met sleutelhanger
  • Toont exact hoeveel alcohol je op hebt en of je nog mag rijden
  • Voorkom boetes of zelfs ongelukken
  • Vergroot de veiligheid van jezelf en je mede-weggebruikers
  • Gemakkelijk aan je bos sleutels vast te maken
  • Voorzien van duidelijk afleesbaar display en luide toon
  • Verplicht in Frankrijk!
  • Geinige gadget om op feestjes te showen
  • Verzendkosten: €2,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details