Uitverkocht

Design Bureaustoel van Runderleder met Hoge Rugeuning – Wit

Niet leverbaar

Met deze designer bureaustoelen heb je alles in 1 klap voor elkaar; je zit lekker én stijlvol!

Voor velen van ons is het een dagelijkse bezigheid - werkzaamheden verrichten aan het bureau. De bureaustoel is dus een item dat niet weg te denken is uit je werk- en leefomgeving. Aangezien je er voortdurend op zit is het zeker niet onbelangrijk dat je bureaustoel van goede kwaliteit is. Met deze luxe, ergonomische bureaustoelen zit dat wel snor. Als klap op de vuurpijl zien ze er ook nog eens ontzettend mooi uit!

Prachtig design

Met deze designer bureaustoelen is dat alles in één klap beter; je zit lekker én stijlvol! Je kantoor of werkplek zal er veel professioneler uitzien, een bezoeker zal meteen merken dat er designerstoelen staan. Ook thuis zal een dergelijke bureaustoel natuurlijk niet misstaan; andere bureaustoelen zijn vaak een doorn in het oog. Ze passen totaal niet bij je mooie inrichting thuis. Daarvan heb je vanaf nu nooit meer last.

Vermindert lichamelijke klachten

Als je geen goede bureaustoel hebt, is het een gegeven dat je op den duur last van klachten gaat krijgen. Het ergonomische design van deze fraaie bureaustoelen heeft hier perfect rekening mee gehouden. Je krijgt de perfecte ondersteuning en zo ben je dus altijd in een goede houding aan het werk. Zo voorkom en verminder je o.a. nek- en rugklachten en zorg je ervoor dat je je werk nog lang kunt blijven uitoefenen!

Model met hoge rugleuning

- Zithoogte: 49-59 cm

- Hoogte: 105-115 cm

- Breedte: 59 cm

- Diepte zitting: 47-50 cm (curve vorm)

Highlights & specificaties

Specificaties

- Echt-top grain runderleer op de zittingen

- Gasveer van 49 tot 59 cm hoogte

- Neigmechanisme in 5 standen is te blokkeren

- Neigmechanisme is in te stellen op het gewicht van de gebruiker

- Aluminium verchroomd frame, leuningen en voet

- Wielen geschikt voor zowel houten vloer, vloerbedekking, beton als andere ondergronden

- Wielen met antislip

- 360 graden draaibaar

Toon details Verberg details