Uitverkocht

Depil Spring Epileerveer

Niet leverbaar

Met deze epileerveer reken je binnen letterlijk een handomdraai af met gezichtshaartjes. Makkelijk en pijnloos!

Maak kennis met de epileerveer! Het is een veilige en effectieve methode om gezichtshaar met wortel en al te verwijderen op een snelle, schone, precieze en pijnloze manier. Deze natuurlijke ontharingsmethode is gebaseerd op een oude en traditionele techniek die threading heet. Met deze epilator van hoge kwaliteit verwijder je haar van de meest gevoelige plekken op een natuurlijke manier en zonder elektriciteit of chemische middelen.

Geen huidirritatie of andere bijwerkingen

De epileerveer veroorzaakt geen huidirritatie of andere bijwerkingen zoals andere gebruikelijke agressievere ontharingssystemen dat wel doen (zeer gevoelige huid kan iets rood worden na gebruik, maar dat trekt na een paar seconden weg). De epileerveer is bijzonder handig en praktisch, want hij is licht van gewicht, eenvoudig in gebruik en je kunt hem overal mee naartoe nemen omdat hij weinig ruimte inneemt.

Geheel pijnloos

De epileerveer is een roestvrijstalen spiraal met plastic handvatten aan de zijkanten en is zeer eenvoudig in gebruik. Buigen en draaien, zo simpel is het! Houd de twee zijkanten van de epilator vast en buig ze omlaag tot een omgekeerde U. Plaats de epileerveer dan op een plek met ongewenst haar en draai de veer in tegengestelde richtingen naar binnen en naar buiten en blijf daarmee doorgaan tot al het haar op die plek weg is. Het haar komt vast te zitten in de spiraal, die ze dan met een snelle, pijnloze beweging verwijdert. Beweeg de veer in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Na gebruik wordt aangeraden de behandelde huid vochtig te maken om de huid zachter te maken.

Langdurig resultaat

De epileerveer is in het bijzonder ontworpen om haar met wortel en al te verwijderen (langdurig effect). Hij wordt vooral aangeraden voor gebruik op het gezicht: rond de lippen, kaken, wangen, het voorhoofd, de kin en de nek.

Highlights & specificaties

  • Depil Spring Epileerveer
  • Verwijder ongewenste haartjes met wortel en al
  • Ontzettend effectief, langdurig resultaat
  • Ideaal voor rond de lippen, kaken, wangen, het voorhoofd, de kin en de nek
  • Eenvoudig in gebruik; buigen en draaien
  • Beschadigt de huid niet; huid wordt niet rood
  • Geen pijn: je voelt slechts een lichte tinteling
  • Geen elektriciteit of chemische middelen nodig
  • Verzendkosten: €2,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details