Uitverkocht

Deluxa 3-in-1 Ionische Luchtreiniger met hoogwaardige HEPA-Filter

Niet leverbaar

Met deze luchtreiniger filter je alle schadelijke deeltjes in de lucht moeiteloos weg zodat je lichaam weer optimaal kan functioneren.

Het is eigenlijk ongelofelijk hoeveel troep we dagelijks allemaal inademen. Stof, pollen, bacteriën, schimmels, uitwerpselen van de huismijt en ga zo maar door. Met deze innovatieve luchtreiniger zorg je ervoor dat je weer ECHT frisse lucht inademt. Vandaag haal je er al één in huis voor slechts €34,99. Profiteer van deze deal en adem voortaan zuivere lucht in!

Frisse en zuivere lucht

Als je geen last hebt van irritatie van de luchtwegen of niezen zonder reden, zou je kunnen denken dat je dit product niet nodig hebt, maar niets is minder waar! Per dag ademen we namelijk meer dan 20.000 keer in en uit. Het is dus zeker niet onbelangrijk dat het zuivere lucht is wat je inademt. Zuurstof heeft een cruciale invloed op het goed functioneren van je lichaam en met deze luchtreiniger filter je alle schadelijke deeltjes in de lucht moeiteloos weg!

Voor een gezondere omgeving

Dit toestel produceert binnen het werkingsveld negatieve ionen met een hoge dichtheid die zich hechten aan de positieve ionen in de toxische deeltjes. De positieve ionen worden minder vluchtig, waardoor ze vallen en je ze niet meer inademt. Zo wordt voorkomen dat er talrijke toxische deeltjes zoals rook, stof, pollen, schimmels, bacteriën en andere allergenen worden ingeademd en creëer je een gezondere omgeving voor jou en je naasten!

Highlights & specificaties

  • Deluxa 3-in-1 Ionische Luchtreiniger
  • Verwijdert 99% van alle luchtverontreinigingen zoals stof, pollen, rook, schimmel en huidschilfers
  • Perfect voor mensen die last hebben van allergieën (zoals hooikoorts)
  • Met hoogwaardig HEPA filter (verwijderbaar)
  • Geruisloze werking
  • Eenvoudig aan te sluiten via USB
  • Voor een gezondere en veiligere woon/werkomgeving
  • Verzendkosten: slechts €5,95
Toon details Verberg details