Uitverkocht

Mooie en Stijlvolle Dekbedovertrekken

Niet leverbaar

Product informatie

Wij brengen maar liefst 1/3 van ons leven slapend door, dat is niet niks. Een goede nachtrust heeft een positieve invloed op ons functioneren en concentratievermogen de volgende dag. Naast het slaapcomfort, wil natuurlijk het oog ook nog wat. Deze leuke dekbedovertrekken bieden wat dat betreft ook nog perspectief. Met deze deal zal je iedere dag ongetwijfeld heerlijk in slaap vallen!

Gemaakt van 100% zacht katoen

Deze dekbedovertrekken zijn gemaakt van geweven katoen. Hierdoor hebben ze een zacht glanseffect meegekregen en is de stof nog zachter en soepeler dan regulier katoen. Maar ook niet geheel onbelangrijk, dit maakt ze ontzettend sterk en duurzaam zodat je nog oneindig lang van dit dekbedovertrek kunt genieten!

3 leuke soorten

Deze dekbedovertrekken bieden niet alleen heerlijk slaapcomfort, ze zien er ook nog eens erg leuk uit! Met de 3 verschillende printen en opdrukken is er voor elk wel wat wils. Zeg nou zelf; als je je slaapkamer binnenwandelt en je ziet deze dekbedovertrekken dan word je toch spontaan vrolijk?!

Compleet geleverd

Het beddengoed wordt geleverd als complete set, inclusief kussenslopen. Bij het 1-persoons dekbedovertrek zit 1 kussensloop, bij de 2-persoons en lits-jumeaux zijn dat er 2. De dekbedovertrekken hebben een extra lange instopstrook en zijn van 100% anti-allergisch en strijkvrij materiaal gemaakt!

Maten en Prijzen

-140 x 200/220 cm (1-persoons) : slechts €14,95 ipv €39,95

-200 x 200/220 cm (2-persoons) : slechts €19,95 ipv €49,95

-240 x 200/220 cm (lits-jumeaux) : slechts €29,95 ipv €69,95

Classic Suite: Keep Calm and let's sleep

L'amour, Bonne Nuit

Vintage

Extra foto's

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €14,95 ipv €39,95
  • Stijlvolle Dekbedovertrekken
  • 3 leuke designs, beschikbaar in alle maten
  • Gemaakt van 100% geweven katoen - heerlijk zacht
  • Uitstekende kwaliteit en kleurvastigheid
  • Geleverd inclusief kussenslopen
  • Een aanvulling voor iedere slaapkamer!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details