Uitverkocht

TWEE Decoratieve LED-lichtslingers met ieder 10 Rotan Ballen - Ontzettend leuke sfeerverlichting!

Niet leverbaar

2 Decoratieve LED-lichtslingers met ieder 10 Rotan Ballen - Ontzettend leuke sfeerverlichting!

Verlichting is er in allerlei soorten en maten. Vele lampen zijn alleen te gebruiken voor bepaalde gelegenheden, maar met deze decoratieve LED-slinger heb je een stukje verlichting dat een stuk veelzijdiger is. Heb je behoefte om regelmatig te variëren, maar om niet steeds iets nieuws te hoeven kopen? Dan is dit een perfecte deal voor jou!

Ontzettend leuk en sfeervol

Je ontvangt vandaag bij deze deal 2 slingers met daaraan ieder 10 rotan balletjes en een LED-lampje per bal. De slinger is ideaal om de woonkamer iets extra's te geven of de slaapkamer wat knusser te maken door het bijvoorbeeld aan het hoofdeinde van het bed te plaatsen. Ook de kerst staat weer sneller voor de deur dan we denken, zet er wat leuke kerstaccessoires bij en je hebt een perfecte kerstversiering. Als je buiten een overdekt terras of veranda hebt dan zou je de slinger hier ook kunnen ophangen, zorg er echter wel voor dat deze niet nat wordt. De mogelijkheden zijn met dit product eindeloos!

Zeer eenvoudig in gebruik

Het geheel is eenvoudig op te hangen aan het subtiele koord, en is zeer eenvoudig te verwijderen om hem ergens anders naartoe te verplaatsen. Een slinger werkt op 2 AA batterijen (niet inbegrepen). Hierdoor zit je gelukkig ook niet vast aan een stopcontact. De LED-slinger geeft een subtiel, maar toch duidelijk licht af zodat je altijd voorzien bent van een sfeervolle omgeving. Heb jij er al een mooi plekje voor in gedachten in huis?

Specificaties

-Lengte slinger: 175 cm (dus in totaal 350 cm)

-Diameter per bal: 4,5 cm

-1 slinger werkt op 2x AA batterijen (niet inbegrepen)

Highlights & specificaties

  • 2 Decoratieve LED-lichtslingers
  • Met in totaal 20 leuke Rotan LED-balletjes
  • Fleurt iedere ruimte sfeervol op
  • Zeer eenvoudig op te hangen aan het flexibele koord
  • Werkt op batterijen, geen bedrading en stopcontacten nodig
  • Ook zeer leuk als kerstversiering
  • Geschikt voor vele verschillende plekjes in huis
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details