Uitverkocht

Daewoo Laser Ontharingsapparaat

Niet leverbaar

Daewoo advanced laser ontharing verwijdert niet alleen ongewenst haar, het schakelt ook nog de haarzakjes uit.

Ongewenste haren verwijderen? Maak dan gebruik van de Daewoo advanced laser ontharing. Dit is de nieuwste innovatie op het gebied van haarverwijdering. Professionele kwaliteit geschikt voor thuisgebruik door consumenten, en dat voor een goede prijs! Het apparaat maakt gebruik van dezelfde technologie als die dermatologen gebruiken voor ontharingsbehandelingen. Het is geschikt voor diverse zones zoals benen, gezicht, handen en bikinilijn!

Hoe werkt het?

Daewoo advanced laser ontharing verwijdert niet alleen ongewenst haar, het schakelt ook nog de haarzakjes uit. Hierdoor worden er geen nieuwe haren meer geproduceerd. Het apparaat zendt een puls van laserlicht die het donkere pigment in het haar verwarmt. Door de warmte wordt het haarzakje uitgeschakeld. Let op; omdat laserlicht alleen door donkere pigmenten wordt geabsorbeerd, werkt het ontharen alleen op natuurlijk (licht)bruin of zwart haar.

Gedurende de eerste 3 maanden dien je 2 keer per maand de haarzakjes te behandelen met dit apparaat. De 3 tot 5 maanden daarna is 1 behandeling per maand voldoende. Als je huid verbrand is door de zon of als het haar is geverfd dan kan je het best wachten tot de huid hersteld is.

Daewoo advanced laser ontharing heeft 3 verschillende intensiteitsniveaus. Je kunt dus zelf bepalen hoe krachtig je de laser instelt. Het werkt eenvoudig via een snoer en het lichtnet, batterijen zijn niet nodig.

Behandeltijden en resultaten

Na 4 behandelingen zal je resultaat zien. Haar groeit in 3 verschillende fases en slechts haren die in een actieve groeifase zitten zijn gevoelig voor de behandeling. Om die reden zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Voordelen

-Vrijwel pijnloos

-Minder tijdrovend

-Gemakkelijke manier van ontharing

-Langdurig verwijdering van ongewenst haar.

Je hoeft dus niet meer dagelijks te scheren of regelmatig te harsen/epileren; wat een verademing!

100% veilig en gecertificeerd

Daewoo advanced laser ontharing is uiteraard CE goedgekeurd en is gecategoriseerd als een klasse 1 (veilig) laserproduct. Daarnaast heeft dit apparaat ook de volgende certificaten: EN60825, EN62471, LVD, EMC en ROHS.

Highlights & specificaties

  • Daewoo Laser Ontharingsapparaat
  • Eenvoudig in gebruik
  • Veilig, snel en pijnloos
  • Geschikt voor haar&hem
  • Na 4 behandelingen resultaat
  • OP=OP, beperkte voorraad!
  • 100% veilig en gecertificeerd
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details