Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Cupressus Sempervirens 'Totem'

Cupressus Sempervirens 'Totem'

3 - 5 werkdagen

De Cupressus Sempervirens 'Totem' is winterhard en groenblijvend en is daardoor een mooie groene toevoeging aan jouw wintertuin, terras of balkon.

Je bespaart €20,- -50%

39,99

19,99

In winkelmand

Informatie Cupressus Sempervirens 'Totem'

De Cupressus is winterhard en groenblijvend en is daardoor een mooie groene toevoeging aan uw wintertuin, terras of balkon. Bovendien is de plant onderhoudsarm en heb je er dus weinig omkijken naar.

Standplaats
Cupressus Sempervirens is niet veeleisend. Hij kan op alle grondsoorten groeien, mits het goed doorlatend is. Cupressus Sempervirens 'Totem' houdt van een goed beschutte standplaats in de volle zon en een zeer goed doorlaatbare grond.

Water geven
Het is belangrijk om de bomen na aanplant extra water te geven. Nadat de boom volledig is aangeslagen kan hij prima voor zichzelf zorgen en water uit de grond halen.

Snoeien
Het is mogelijk om de cipres te snoeien, maar dit is niet nodig. De cipres groeit van nature in zijn kegelachtige vorm. Snoeien kan wel als je een vollere boom wilt hebben. Dan wordt het aangeraden om de top te snoeien. Dat leidt uiteindelijk tot een vollere boom.

Herkomst & informatie
Van oorsprong komt de Italiaanse cipres uit Italië, Tunesië, Griekenland, Turkije, Cyprus en Cyrenaica (Oost-Libië), maar is tegenwoordig gecultiveerd en genaturaliseerd in het gehele Middellandse- en Zwarte zeegebied, evenals van Syrië tot aan Iran.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Winterhard Ja
Bloeiperiode
Snoeien
Giftig Nee
Waterbehoefte Weinig, <2 keer per maand
Hoeveelheid zonlicht Direct zonlicht
Standplaats Schaduw/Zon
Luchtzuiverend
Hoogte plant 45 - 50 cm
Potmaat 19 cm
Soort plant Cupressus
Type plant Tuinplant
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?


Maak nu je bestelling compleet

Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

60-PACK Batterijen

59,99

14,99

16- of 32-Pack Opzetborstels

29,99

12,99

8-PACK of 16-PACK Gillette Scheermesjes

29,99

10,89

Maak een keuze