Uitverkocht

Cupcakemaker Maxx - Inclusief cupcakevormpjes, spuitzak en spuitmondjes!

Niet leverbaar

Een handige cupcakemaker waarmee je eenvoudig en snel zelf heerlijke cupcakes kunt bereiden.

Wat is er nou leuker dan zelf een heerlijke delicatesse op tafel te zetten? Bij veel gerechten kost het vaak aardig wat tijd en moeite om dit ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Met deze complete cupcakeset is het wel heel erg simpel voor je gemaakt, zo snel & makkelijk gaat het. Maar dit gaat zeker niet ten koste van het plezier. Profiteer vandaag weer van een hoop korting!

Heerlijke zelfgemaakte cupcakes

Je hebt ze vast al wel eens geprobeerd, die heerlijke cult-koeken uit de VS: de cupcakes! Dit geraffineerde kleine cakeje met lekkere toppings en fantasievolle decoraties heeft Nederland inmiddels ook al veroverd. Dankzij dit apparaat kun je deze kleine en smakelijke creaties nu ook bijzonder gemakkelijk zelf op tafel toveren. Dit gaat ook nog eens gemakkelijker, sneller en energiezuiniger dan in de oven!

Hoe makkelijk werkt het?

Je plaatst de met vloeibaar deeg gevulde papieren vormpjes in de diepe delen, klapt de deksel dicht en bakken maar! Door de passende welvingen in de deksel worden de cupcakes perfect van vorm. Dankzij de anti-aanbaklaag zijn ze na het bakken eenvoudig uit te nemen, zonder dat ze breken!

De fraaiste decoraties

Na het bakken zijn de cupcakes naar wens en gelegenheid te decoreren. Met de meegeleverde spuitzak en 4 verschillende spuitmondjes geef je de cupcakes een volmaakte crèmetoef. Glaceer de kleine gebakjes met chocolade of suikergoed en versier ze naar wens - laat je fantasie de vrije loop! Met de 50 meegeleverde cupcakevormpjes kun je je voorlopig wel even uitleven. Er zit ook nog een handig boekje bij waarin je een basisrecept vindt voor deeg en tips voor het versieren van de cupcakes. Zelfgemaakte cupcakes zijn een must voor iedere feestelijke gelegenheid. Of gewoon lekker tussendoor, eventueel samen met de kids, een heerlijke delicatesse op tafel toveren. Leuk toch?!

Specificaties

Antiaanbaklaag: Ja

Controlelampje: Ja

Snoeropwikkeling: Ja

Aantal bladen: 1

Geluidssignaal: Nee

Display: Nee

Vermogen (W): 800 - 1000 W

Aansluiting (V): 220 - 240 V

Afm. apparaat hxbxd: ca. 23 x 11 x 25 cm

Gewicht (kg): 1,65

Kleur: Roze

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 ipv €59,95
  • Cupcakemaker Maxx
  • Met anti-aanbaklaag - er plakt niks aan vast!
  • Binnen een mum van tijd heerlijke cupcakes bakken
  • Inclusief 50 cupcakevormpjes, spuitzak en 4 verschillende spuitmondjes
  • Makkelijker, sneller en energiezuiniger dan met de oven
  • Leuk om met de kinderen samen te doen!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details