Uitverkocht

Contour Kussen met Visco Schuim - Ontspannen slapen voor een optimale nachtrust!

Niet leverbaar

Contour Kussen met Visco Traagschuim. Zorgt voor een perfecte drukverlagende ondersteuning. Ontspannen slapen voor een optimale nachtrust

Wees nou eens eerlijk tegenover jezelf; slaap jij nou ECHT lekker? Of word je wel eens wakker met pijn in je rug, schouders of nek? Met dit contour kussen in je bezit zul je daar in ieder geval nooit meer last van hebben. Dit kussen zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig verspreid wordt en biedt toch nog voldoende ondersteuning. Zo sta je pas echt uitgerust op en heb je genoeg energie voor de rest van de dag!

Wat doen deze bijzondere kussens allemaal voor je?

Deze contour kussens kenmerken zich door de manier waarop ze gevormd zijn. Al het gewicht wat er op komt te liggen wordt gelijkmatig verdeeld. Het materiaal neemt de tijd om de vorm van jouw lichaam aan te nemen, waardoor de zwaarste punten niet meteen het geheel in een grote kuil trekken. Een perfect rechte nek in totaal ontspannen staat is het aangename gevolg. Dan sta je natuurlijk op een prettige manier op. Uitgerust, zonder lichamelijke klachten & zonder ochtendhumeur!

Ook een uitkomst voor snurkers!

Een goed kussen is de eerste stap in de goede richting wat betreft je nachtrust. Deze bijzondere kussens zijn geschikt voor zowel een rugligging, zijligging of buikligging. Het materiaal is natuurlijk hypo-allergeen en de overtrek is makkelijk af te ritsen en te wassen. Door de voorgevormde omtrek ligt de nek altijd recht en volledig ontspannen. Dit is niet alleen bevorderlijk voor eventuele nekklachten, maar ook hardnekkige snurkers hebben hier profijt van. Het legt je in een betere positie om vrij en geluidloos te kunnen ademen!

Specificaties

-Hoes: 100% polyester, dubbel jacquard

-Afmetingen: 30 x 50 x 7 / 10cm

-Met afritsbare hoes

-Past in iedere kussensloop

Highlights & specificaties

  • Slechts €17,95 ipv €99,95
  • Contour Kussen met Visco traagschuim
  • Perfecte drukverlagende ondersteuning
  • Voorkomt nek- en andere lichamelijke klachten
  • Geschikt voor alle slaapposities
  • Kan ook snurken verminderen
  • Voor optimaal slaapcomfort!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details