Pocketveren Boxspring - Gustavo | 100 nachten proefslapen!

Levertijd: Max. 3 tot 5 weken

Deze zeer luxe en complete 2-persoons kwaliteitsboxspring zorgt voor perfect slaapcomfort, iedere nacht weer!

€ 1.499,00  € 799,00

Een goede nachtrust is van essentiëel belang voor je gezondheid. Een goed bed speelt daarin een cruciale rol. Jouw matras moet je lichaam ondersteunen en helpen ontspannen zodat je nieuwe energie opdoet en je lichaam ’s ochtends weer helemaal opgeladen is. De luxe 2-persoons Italian Design Pocket Boxspring is met dat doel voor ogen ontwikkeld.

Semi-handgemaakt design

Met de luxe 2-persoons Italian Design Pocket Boxspring haal je ultiem slaapcomfort en luxe in huis, zonder dat dit meteen bakken met geld kost. De boxspring is leverbaar in 3 maten en heeft een handgemaakt design. De 12 zilverkleurige poten geven de boxspringcombinatie klasse en uitstraling. Tegen een kleine meerprijs wordt het bed meteen bij jou thuis gemonteerd.

Prachtige uitstraling en optimaal slaapcomfort

Voor een zachte prijs droom je iedere nacht heerlijk weg op deze luxe boxsprings. De boxspring is bekleed met een chique antraciete stof en heeft een dikte van 25 cm. Op de gestoffeerde boxen ligt een luxe matras met pocketvering en 2x7 comfortzones. Deze hebben een medium hardheid en zorgen voor een uitstekende lichaamsondersteuning. Het matras is 20 cm dik en heeft een afritsbare hoes die makkelijk gewassen en gelucht kan worden.

Ongekende luxe

De boxspringcombinatie wordt standaard geleverd met een topper van optimale kwaliteit. Deze spreekwoordelijke kers op de taart is gemaakt van comfortschuim en is 7cm dik. De topper zorgt er voor dat je lekker zacht ligt, zonder dat dit ten koste gaat van de stevige ondersteuning die het matras biedt.

Levering op maat €29,99

Nadat je de bestelling hebt gedaan wordt er via mail contact opgenomen met je voor de details rond de levering. Mocht je het bijvoorbeeld later geleverd willen hebben is dat geen probleem, dit kan je eenvoudig met de vervoerder bespreken.  Leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België.

Inclusief thuismontage +€49,99

De boxspring is makkelijk te installeren, toch begrijpen wij dat je in sommige gevallen je boxspring gewoon direct in je slaapkamer wilt hebben staan zonder er wat aan te doen. Voor een kleine meerprijs maken wij dit mogelijk! De boxspring wordt dan bij de levering direct gemonteerd door één van onze gecertificeerde chauffeurs.

NIEUW: 100 nachten proefslapen 

Wij bieden maar liefst 100 nachten proefslapen aan! Als je op een nieuw matras gaat slapen moet je lichaam altijd even wennen. Het is aanbevolen om een nieuw matras 3 tot 4 weken uit te proberen voordat je bepaalt of het matras voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Wij bieden daarom maar liefst 100 nachten proefslapen aan. Bevalt hij toch niet, komen wij hem kosteloos afhalen! 

Beschikbaar in de volgende maten:

- 140 x 200 cm

- 160 x 200 cm

- 180 x 200 cm

Specificaties 2-persoons boxspring

• Incl. luxe matrassen met pocketvering, geveerde onderbox, comfort topper en fraai gestoffeerd hoofdbord

• Kleur: antraciet

• Geheel gestoffeerd met luxe meubelstof

• Matrassen zijn voorzien van 5-zone pocketvering (300 pockets per m²)

Highlights & specificaties

  • Pocketveren Boxspring - Gustavo
  • Incl. gestoffeerde geveerde onderboxen, pocketveringmatrassen, comfort toppers deluxe en gestoffeerd hoofdbord
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende maten (140x200cm, 160x200cm en 180x200cm)
  • Matrassen zijn voorzien van 7-zone pocketvering (300 pockets per m²)
  • De topper heeft een hoogte van 7 cm en is voorzien van comfortschuim en een anti-allergisch doorgestikte tijk
  • Optimale ondersteuning voor het lichaam; voorkom lichamelijke klachten
  • Voor een optimaal slaapcomfort, iedere nacht opnieuw
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Montage bij je thuis voor een meerprijs van slechts €49,99
  • Verzending slechts €29,99 i.p.v. €100!
Toon details Verberg details