Uitverkocht

Complete DVD Verzamelboxen - Breaking Bad of The Tudors

Niet leverbaar

Hou je van een spannende serie die je het liefst in ruk helemaal afkijkt? Dan zijn Breaking Bad en The Tudors absoluut iets voor jou!

Op een koude, regenachtige avond zitten we allemaal het liefst thuis voor de buis. Hou je van een spannende serie die je het liefst in ruk helemaal afkijkt? Dan zijn Breaking Bad en The Tudors absoluut iets voor jou. We bieden je vandaag deze bekroonde series aan tegen een enorme korting; profiteer!

Breaking Bad - De complete serie (seizoen 1 t/m 5)

Het ongelofelijke verhaal van Walter White, de scheikundedocent die in de meth-business ging. Alle 62 ongecensureerde afleveringen! Met Emmy Award-winnaar Bryan Cranston in de rol van Walter White, een familieman die zich in de misdaad begeeft nadat er longkanker bij hem wordt geconstateerd. Samen met zijn voormalig leerling en drugsdealer Jesse Pinkman (Emmy Award-winnaar Aaron Paul) als handlanger, beklimt Walt de ladder van de meth-handel, een spoor van doden achter zich latend. Maar hij slaagt er niet in zijn zwager en DEA-agent Hank Schrader eeuwig om de tuin te leiden. Lukt het Walt, of wordt het hem fataal?

The Tudors - De complete serie (seizoen 1 t/m 4)

Golden Globe Award-winnaar Jonathan Rhys Meyers speelt de sterren van de hemel als de beruchtste koning van Engeland in de spannende hit dramaserie, The Tudors. De hartstocht waarmee Koning Hendrik VIII probeert Engeland's vooraanstaande positie in de wereld en zijn eigen nalatenschap te verzekeren leidt hem door een keten van zes vrouwen, een onbezonnen oorlog met Frankrijk naar de uiteindelijke plek in de geschiedenis als een van 's werelds meest charismatische, wreedste en vooral menselijkste koningen. Onder de vele talentvolle acteurs bevinden zich Jonathan Rhys Meyers, Sam Neill, Peter O'Toole, Joely Richardson en Henry Cavill. Alle vier seizoenen van deze bekroonde serie die het historische drama genre herdefinieerde, zijn nu gebundeld in deze complete box. De hartkloppende actie zal je op het puntje van je stoel houden.

Highlights & specificaties

  • Complete DVD Verzamelboxen
  • Keuze uit Breaking Bad (seizoen 1 t/m 5) of The Tudors (seizoen 1 t/m 4)
  • (Her)beleef alle memorabele momenten uit deze baanbrekende series
  • Altijd goed om in huis te hebben voor op die regenachtige avonden
  • Staat garant voor vele uren kijkplezier
  • Profiteer van flinke korting dankzij puik werk van onze inkopers!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details