Uitverkocht

Complete tweepersoons Premium Boxspringset

Niet leverbaar

Een complete tweepersoons boxspring set met gestoffeerde onderboxen, matras met ingebouwde topper en gestoffeerd hoofdbord.

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt, kun je maar beter zorgen voor een bed dat je lichaam optimaal ondersteunt. Deze Basic Premium Boxspringset zorgt hiervoor, en dankzij onze inkopers hoef je daarvoor niet eens heel diep in de buidel te tasten. We bieden ze vandaag al aan vanaf €499 ipv €1199 - profiteer van vele honderden euro's korting!!

Prachtige uitstraling en optimaal slaapcomfort

Voor een zachte prijs droom je iedere nacht heerlijk weg op deze boxsprings. Op de gestoffeerde houten boxen ligt een ca. 20 cm dik matras met een ingebouwde topper. Deze hebben een medium hardheid en zorgen voor een perfecte lichaamsondersteuning. Ook het hoofdbord is volledig gestoffeerd met geweven polyester meubelstof wat zorgt voor een zeer luxe uitstraling. De instaphoogte van het bed is ca. 58 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110cm. Het hoofdbord steekt niet uit, dus het is ook geschikt voor plekken waar het iets krapper is. De zilverkleurige pootjes maken de boxspring helemaal af. We bieden hem vandaag aan in 3 verschillende maten en 6 prachtige kleuren, voor elk wat wils!

Matras met Bonell binnenvering

Het ca. 20 cm hoge matras beschikt over een 14cm bonell-veren kern en heeft aan boven- en onderzijde een vilten gewichtsverdeler. Ook zijn de boven- en onderzijde afgedekt met polyether comfort schuim. De matrashoes is een doorgestikte, luxe en elastische dubbeldoek in een mooie offwhite kleur. Deze is gestoffeerd aan de zijkant, passend bij de gestoffeerde onderbox. Bij het binnenvering matras is de kern samengesteld uit een groot aantal metalen veren. Het verenpakket van een Bonell binnenvering matras is opgebouwd uit dubbel conische 5-slagsveren. Elke veer wordt apart in vorm gebracht. Verder zijn de veren aan beide zijden afgedekt met comfortlagen uit diverse synthetische materialen. Binnenvering matrassen hebben de beste ventilerende en ondersteunende eigenschappen, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor mensen die veel vocht verliezen. Ze zijn het minst warmte-isolerend, zonder koud aan te voelen. Heerlijk slapen is vanaf vandaag bereikbaar voor iedereen!

Opties en Specificaties

-140cm x 200cm, vandaag slechts €499 ipv €1199

-160cm x 200cm, vandaag slechts €549 ipv €1299

-180cm x 200cm, vandaag slechts €549 ipv €1399

-Bij deze formaten gaat het qua samenstelling telkens om 2 boxen (2x70cm, 2x80cm of 2x90cm breed) en een enkel matras van dus 140cm, 160cm of 180cm breed.

-Verkrijgbaar in 6 kleuren: Zwart, antraciet, donkergrijs, zilvergrijs, bruin en navy

-GRATIS verzending ter waarde van €49,95!

-Een week voor levering wordt er door de leverancier contact met je opgenomen om een afleverdatum / tijdstip af te spreken

-Niet tevreden? Geld terug garantie! (indien onbeslapen, matras in originele verpakking en binnen 14 dagen na aflevering)

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €499 ipv €1199
  • Complete tweepersoons Premium Boxspringset
  • Met gestoffeerde onderboxen, matras met ingebouwde topper, gestoffeerd hoofdbord
  • Matras met Bonell binnenvering - optimale vochtregulering en ondersteuning
  • Beschikbaar in 3 verschillende maten en 6 verschillende kleuren
  • Optimale ondersteuning voor het lichaam, voorkom lichamelijke klachten
  • Voor een optimaal slaapcomfort, iedere nacht opnieuw
  • Handig; een week voor levering wordt er contact met je opgenomen om een afleverdatum / tijdstip af te spreken
  • Garantie: 2 jaar
  • GRATIS verzending t.w.v. €49,95!
Toon details Verberg details