Comfort Boxspring met Extra Opbergruimte| 1 of 2-persoons | Met 520, 840, 960 of 1080 liter opbergruimte

Levertijd: Max. 2 tot 3 weken

Deze luxe boxspring zorgt voor optimaal slaapcomfort én extra opbergruimte! Heerlijk multifunctioneel! Nu met 100 nachten proefslapen!

€ 1.499,99  € 399,00

Heb je een klein appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast én een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Dan is een boxspring met opbergruimte echt een uitkomst. Maar het belangrijkste aspect blijft natuurlijk het slaapcomfort en met deze boxspring ben je daarvan verzekerd. Optimale ondersteuning voor je lichaam zorgt voor ultiem slaapgenot, iedere nacht weer! Profiteer alleen vandaag van deze spectaculaire deal!

Nu ook verkrijgbaar in een 1-persoons variant!

Wij zijn blij om te melden dat deze zeer praktische en bovenal comfortabele boxspring voortaan ook beschikbaar is in een 1-persoons variant. De boxspring heeft in dt geval een opbergruimte van 520 liter en de volgende afmetingen: 90 x 200 cm. De box gaat open via de rechterkant en is ideaal voor studenten, of bijvoorbeeld kinderkamers, waar geen ruimte voor een extra kast is. 

De boxen en de opbergruimte

Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. En wat deze boxen zo bijzonder maakt, is de opbergruimte onder de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is lekker multifunctioneel. Het openen van de opbergruimte gaat erg makkelijk; door aan de lus te trekken gaan de matrassen zijwaarts omhoog. Door een uniek veermechanisme blijft de bovenkant goed openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan je beddengoed, kleding en schoenen. De opties zijn eindeloos! 

Het matras

Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en goed buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. De pocketvering wordt afgedekt door een laag comfortschuim. 

De topper

Deze topper is gemaakt van HR45 koudschuim. De topper bestaat uit een 4 cm koudschuim kern en heeft een totale hoogte van 6 cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper zorgt voor een fantastisch ligcomfort!

Het hoofdbord

Dit hoofdbord heeft prachtige knopen en heeft een moderne en luxe uitstraling. Omdat het hoofdbord handgemaakt is, krijgt de gehele boxspring een knus effect. De instaphoogte van het bed is ca. 65 cm en de hoogte van het hoofdbord is 120 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed ook geschikt maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, kunststof, zilverkleurige pootjes zijn 12 cm hoog en 5 cm breed.

NIEUW: 100 nachten proefslapen 

Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

Levering op maat + €49,99

Nadat je de bestelling hebt gedaan wordt er via mail contact opgenomen met je voor de details rond de levering. Mocht je het bijvoorbeeld later geleverd willen hebben is dat geen probleem, dit kan je eenvoudig met de vervoerder bespreken.  Leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België.

Leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België.

Garantie

Wij bieden 2 jaar garantie op alle onderdelen van de boxspring inclusief matras. Mocht de boxspring binnen 2 jaar defecten vertonen: neem dan contact op met onze klantenservice om het op te lossen! 

Inclusief thuismontage + €50,-

De boxspring is makkelijk te installeren, toch begrijpen wij dat je in sommige gevallen je boxspring gewoon direct in je slaapkamer wilt hebben staan zonder er wat aan te doen. Voor een kleine meerprijs maken wij dit mogelijk! De boxspring wordt dan bij de levering direct gemonteerd door één van onze gecertificeerde chauffeurs.

Highlights & specificaties

 • Comfort Boxspring met Opbergruimte
 • Met 520, 840, 960 of 1080 liter opbergruimte
 • Incl. verende onderboxen, pocketveringmatrassen, comfort topdekmatras en luxe hoofdbord
 • Verkrijgbaar in 4 verschillende maten (90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm en 180 x 200 cm)
 • De circa 20 cm dikke pocketveringmatrassen zijn voorzien van 7-zone pocketvering (300 pockets per m²)
 • Optimale ondersteuning voor het lichaam; voorkom lichamelijke klachten
 • Geschikt voor alle slaapposities (rug, zij, buik)
 • Zeer makkelijk in elkaar te zetten
 • Voor een optimaal slaapcomfort, iedere nacht opnieuw
 • 2 jaar garantie
 • Montage bij je thuis voor een meerprijs van slechts €50
 • Verzending slecht €49,99 i.p.v. €100!
Toon details Verberg details