Uitverkocht

Comfortabel Opleg Topdekmatras van kwaliteitsmerk Vitality Pur

Niet leverbaar

Deze opleg matras toppers zorgen ervoor dat je bestaande matras comfortabeler wordt en verdeelt je gewicht optimaal.

Slapen is één van de belangrijkste dingen die er bestaat, dat weet iedereen! In samenwerking met een bedrijf dat zich specialiseert in slaapcomfort bieden we je de mogelijkheid om je slaapervaring te verbeteren. Deze opleg matras toppers zorgen ervoor dat je bestaande matras comfortabeler wordt. De dikke kern van comfortabel polyester dons zorgt voor een ideale verdeling van je gewicht. En als je met 2 matrassen tegen elkaar aan slaapt, is die vervelende spleet nu ook verleden tijd!

Optimaal slaapcomfort

Ben je zat van dat matras dat veel te hard is? De kosten van een nieuw matras zijn natuurlijk een stuk hoger dan van deze opleg matrastopper, vandaar dat je vandaag een schot in de roos kunt plaatsen. Deze opleg matras toppers hebben een zeer comfortabel slaapklimaat waardoor je een goede nachtrust zult beleven. Door het gebruik van de vulling van het speciale polyester, voelt deze topper aan als dons! Maar dit natuurlijk wel in de combinatie met de eigenschappen van het polyester - namelijk wasbaar op 40 graden!

Toppertjes!

De toppers hebben tevens een beschermende functie voor je echte matras. Door het gebruik van 3D ventilatie is het topper matras heerlijk ventilerend en vochtregulerend, zodat ook je echte matras niet aangetast wordt. Het topper matras heeft 4 elastische banden waarmee je het eenvoudig kunt aanbrengen en afnemen van je matras. Welterusten!

Maten en Prijzen

- 80 x 200

- 90 x 200 

- 140 x 200 

- 160 x 200 

- 180 x 200 

Highlights & specificaties

  • Comfortabel Opleg Topdekmatras van kwaliteitsmerk Vitality Pur
  • Verhoogt het ligcomfort aanzienlijk
  • Het fijne polyesterdons verdeelt je gewicht optimaal
  • Beschermt je echte matras tegen alle invloeden
  • Geen vervelende spleet meer tussen 2 matrassen
  • Maakt gebruik van 3D ventilatie techniek, ventilerend en vochtregulerend
  • Eenvoudig met elastische banden aan je matras aan te brengen
  • Voor een optimale nachtrust, iedere dag opnieuw
Toon details Verberg details