Comfast WiFi Dongle (600 Mbps) of Mini WiFi Adapter (150 Mbps)

Niet leverbaar

Door de zogenoemde MIMO-technologie kunnen deze kleine apparaatjes je bereik per direct 2 keer zo groot maken en je internetsnelheid tot wel 4 keer zo snel (tot wel 600Mbps).

Eén van de grootste irritaties die je kunt hebben is toch wel een niet- of slechtwerkende internetverbinding. Als je even op het web aan het browsen bent wil je niet dat je verbinding continu wegvalt. Van dit probleem kun je definitief af zijn met deze kleine krachtpatsers! Vanaf slechts €9,99 kun je vandaag je internetverbinding een heel stuk soepeler maken!

Erg simpel te installeren

Je plugt de adapter simpelweg in een nog vrije USB-poort. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is verbinding te maken met je bestaande WiFi netwerk. Zo simpel is het. Als je niet tevreden bent over de snelheid van je internet, of je hebt bepaalde plaatsen in huis (bijv. de zolder) met onvoldoende bereik, dan bieden deze producten echt uitkomst. Het voorkomt in ieder geval een hele hoop irritatie en ongemak!

Adapter of Dongle

Je kunt vandaag kiezen uit twee verschillende varianten: de Comfast Mini WiFi Adapter (150 Mbps) of WiFi Dongle (600 Mbps) met Bluetooth ontvanger. De adapter zal met zijn 150 Mbps je internetsnelheid al een stuk verbeteren, maar de extra krachtige dongle doet zijn werk al helemaal optimaal met zijn 600 Mbps en 2.4 & 5.8GHz Dual band. En heb je thuis een laptop, computer of ander USB-apparaat dat niet over Bluetooth beschikt? De dongle fungeert ook nog als Bluetooth receiver. Reuze handig!

Werkt op iedere PC of laptop

We gaan er vanuit dat je apparaat wel over een USB-poort beschikt toch? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat de adapters niet zullen werken. Tegenwoordig beschikt bijna iedere PC of Laptop wel over WiFi. Mocht je echter een apparaat hebben die dit niet heeft dan kunnen deze draadloze adapters ook nog als vervanger van de netwerkkabel gebruikt worden.

Highlights & specificaties

  • Comfast WiFi Dongle (600 Mbps) of Mini WiFi Adapter (150 Mbps)
  • Vergroot de snelheid en signaal van je bestaande internetverbinding
  • Zeer snel en makkelijk te gebruiken
  • Werkt op iedere PC of Laptop
  • Snelheid tot wel 600 Mbps, stream probleemloos online films en muziek
  • Maak verbinding met netwerken die normaal gesproken slecht bereikbaar of buiten bereik zijn
  • Gebruik Bluetooth op apparaten zonder Bluetooth met de WiFi Dongle
  • In iedere hoek van het huis razendsnel internet!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details