Uitverkocht

One Direction Elektrische tandenborstel van Colgate - Set van 2 stuks!

Niet leverbaar

De borstel heeft een zachte kop en maakt duizenden poetsbewegingen per minuut, een stuk meer dan je met de hand ooit zou kunnen maken. Het
resultaat; een gezond gebit en een stralende glimlach!

Een stralende glimlach is het beste visitekaartje dat je maar kunt hebben. Daar weten ook de bandleden van One Direction alles vanaf. Als je denkt dat het lang duurt om die stralende lach te krijgen, dan heb je het mis. Je hebt elke dag maar 3 minuten nodig met deze elektrische tandenborstel van kwaliteitsmerk Colgate!

Ontzettend goed voor het gebit

Was je al bekend met het feit dat je met elektrische tandenborstels een stuk meer tandplak weghaalt dan met normale handtandenborstels? Deze elektrische tandenborstels zijn zo ontworpen dat ze even gebruiksvriendelijk zijn, maar dus wel een stuk beter voor je gebit en tandvlees. De borstel heeft een zachte kop en maakt duizenden poetsbewegingen per minuut, een stuk meer dan je met de hand ooit zou kunnen maken. Het resultaat; een gezond gebit en een stralende glimlach!

Goed voor 1 jaar poetsplezier

Je ontvangt vandaag per bestelling 2 stuks van deze elektrische tandenborstels. Met een borsteltje kun je zo'n 6 maanden doen, dus met deze deal kun je weer een jaar efficiënt poetsen! Is er thuis iemand die helemaal fan is van One Direction? Dan sla je gelijk 2 vliegen in 1 klap! Indien dat niet zo is dan moet je de jongens van de boyband maar even wegdenken.. want 2 soortgelijke elektrische tandenborstels van kwaliteitsmerk Colgate ga je elders zeker niet tegenkomen. De tandenborstel werkt op 2 AAA batterijen en heeft een eenvoudige aan/uit schakelaar. Voortaan heb je een stuk minder stress als je naar de tandarts moet!

Highlights & specificaties

  • Slechts €9,95 ipv €39,95
  • One Direction Elektrische tandenborstel van Colgate
  • Set van 2 stuks
  • Verwijdert plaque, verbetert tandvlees en voorkomt gaatjes
  • Een stuk effectiever dan een handtandenborstel
  • Voor een prachtige glimlach en een gezond gebit
  • Iedere bestelling = 2 stuks, goed voor één jaar tanden poetsen
  • Verzendkosten: €4,95
Toon details Verberg details