Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Snelle levering in NL & BE
Beoordeeld met een 9.2
Achteraf betalen mogelijk
Aan het laden...
aan het laden

Draadloze CO2 Meter

FlinQ

Draadloze CO2 Meter

FlinQ 1 reviews

Volgende werkdag verzonden!

Met de FlinQ CO2 Meter blijf je nauwkeurig op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis.

Je bespaart €69,01 -53%

129,-

59,99

In winkelmand

Informatie Draadloze CO2 Meter

Soms vergeet je hoe belangrijk de lucht om je heen is. De kwaliteit van zuurstof en de lucht die je elke dag inademt, is belangrijk voor hoe je je voelt. Artsen en medici kunnen bijvoorbeeld niet het vaak genoeg het belang van planten in huis benadrukken.

Nieuwsbericht
Scholen worden verplicht om in ieder lokaal een werkende CO2-meter te plaatsen. De verplichting gaat formeel in met ingang van volgend schooljaar, dus 2023-2024. Bestel snel voordat er geen voorraad meer is!

Met de FlinQ CO2 Meter ben je altijd nauwkeurig op de hoogte van de luchtkwaliteit in huis. Deze meter bewaakt het koolstofdioxidegehalte in uw huis, controleert de luchttemperatuur en beoordeelt de luchtvochtigheid in realtime! Een onmisbaar apparaat in je kantoor of woon-/slaapkamer.

Indicator en alarm
Het is vooral belangrijk dat een CO2-meter tijdig aangeeft wanneer de luchtkwaliteit dreigt te verslechteren. Daarom is hij voorzien van drie indicatiekleuren. Groen betekent een goede luchtkwaliteit, oranje betekent dat het normaal is en rood betekent dat het echt tijd is om de ramen te openen.

De koolstofdioxidemeter heeft een ingebouwd alarm, die je op tijd waarschuwt als het CO2-niveau te hoog is. U kunt dit alarm handmatig activeren en deactiveren en instellen naar behoefte van het gewenste CO2-niveau (standaard 900 PPM, WHO-richtlijn).

Oplaadbare batterij
De FlinQ CO2-meter is voorzien van een oplaadbare batterij, zodat je hem na het opladen overal kunt plaatsen. Op het overzichtelijke display lees je eenvoudig de belangrijkste voorwaarden voor een goede luchtkwaliteit af. Zeker met de toename van de hitte tijdens de zomermaanden, wil je weten hoe warm het is in je kantoor of hoe vochtig de lucht in je woonkamer is.

Overige informatie
USB-kabel meegeleverd (adapter niet inbegrepen!)
Afmetingen: 95 mm x 100 mm x 52 mm
CO2 Detectiebereik: 400-5000 ppm
Technologie: Infrarood (NDIR)

TIP!
Bestel er een Duo Snellader Adapter bij!

Onze klanten aan het woord

FlinQ Co2 meter

VAES J.

Goede morgen Mevrouw, Mijnheer, Wij ontvingen deze morgen onze bestelling via Bpost De verpakking l...

28-09-2022

V

Schrijf een beoordeling

Beoordelingen(1)

FlinQ Co2 meter

VAES J.

Goede morgen Mevrouw, Mijnheer, Wij ontvingen deze morgen onze bestelling via Bpost De verpakking leek OK maar bij het openmaken was het 'n lege doos. Geschrokken keken wij nogmaals naar de plastiek verpakking maar nergens 'n aanwijzing op eerdere opening. Ik deed 'n mail naar Bpost en nu naar jullie. Wij zijn tachtigers en bestellen vaak via internet maar dit maakten wij tot hiertoe niet mee. Hoe krijgen wij nu onze betaalde bestelling thuis ? Mogen wij een antwoord en onze bestelling verwachten Met alle achting J.VAES

28-09-2022

V  Maak nu je bestelling compleet

  Dit zijn onze populairste producten van dit moment. Standaard scherp geprijsd & altijd handig om mee te pakken.

  Dit zijn onze populairste producten van dit moment.

  Speaker met Draadloos Laadstation

  29,99

  5,10

  Handige Draagtas

  14,99

  4,65

  Webcam - Plug & Play

  29,99

  3,99

  Maak een keuze