Uitverkocht

Zonnescherm en Nachtzichtscherm in één! | Clear Vision

Niet leverbaar

De Clear Vision is een zonnescherm en nachtzichtscherm in één. Je hebt geen last meer van felle of laagstaande zon en je ziet bovendien beter alle contouren in het donker.

Je eigen veiligheid staat bij jou vast en zeker hoog in het vaandel. Jaarlijks worden er nog steeds veel ongelukken veroorzaakt door slecht zicht of verblinding. Met dit handige scherm verdwijnt dit probleem acuut. Vergroot je eigen veiligheid in het verkeer direct en schaf de Clear Vision aan!

Erg simpel te bevestigen en gebruiken

Het product is erg eenvoudig vast te klikken op de bestaande zonneklep van je auto, het is geschikt voor iedere zonneklep. Door middel van de gebruiksvriendelijke bevestigingsclip zit hij direct vast en heb je er meteen profijt van. Het gele glaasje gebruik je voor in de nacht en de donkere is tegen het felle zonlicht. Het is erg eenvoudig om te wisselen van glaasje door het simpelweg te roteren. Zo heb je tijdens iedere situatie een heldere blik op de weg.

Nooit meer last van felle zon

Mede door onze ogen zijn we in staat om te anticiperen op signalen in het verkeer. Verschillende weersinvloeden kunnen het zicht in de auto negatief beïnvloeden, waaronder dus de (laagstaande) zon. Door de Clear Vision op je zonneklep behoort dit tot het verleden. En niet alleen vergroot het je zicht, het is ook aantoonbaar beter voor je ogen als de felle zon er niet steeds in schijnt. Dubbel voordeel dus!

Ook 's nachts beter zicht

Schittering van de lichten om je heen? Of gewoon een onzeker gevoel tijden het rijden in het donker? Ook hiervoor biedt de Clear Vision uitkomst. Het polariserende gele glaasje zorgt er namelijk voor dat de gevaarlijke schitteringen geneutraliseerd worden. Ook zorgt het ervoor dat de vage contouren zoals strepen op de weg juist verscherpt. De weg en het verkeer daarop zal daardoor een stuk rustiger op je overkomen zodat je een stuk vertrouwder achter het stuur zit.

Highlights & specificaties

  • Clear Vision - Zonnescherm en Nachtzichtscherm in één!
  • Nooit meer last van de felle of laagstaande zon
  • Contouren zoals wegmarkeringen worden beter zichtbaar in het donker
  • Zorgt voor het afvlakken van 99,9% aan gevaarlijke stralingen zoals lichten van tegenliggers
  • Eenvoudig te bevestigen aan de zonneklep van iedere auto
  • Gemaakt van stevig en duurzaam PMMA materiaal
  • Veilig en zelfverzekerd de weg op!
Toon details Verberg details