Uitverkocht

Cleanmaxx Zakloze (hand)stofzuiger - Licht, wendbaar en enorm krachtig!

Niet leverbaar

Product informatie

Geweldig; een stofzuiger waarmee je zonder moeite door het hele huis kunt gaan. Dankzij deze lichtgewicht handstofzuiger heb je een apparaat in huis die je zonder moeite van verdieping naar verdieping meeneemt en waarmee je gemakkelijk alles schoon zuigt. Wij hebben een zeer grote partij opgekocht waardoor we het kunnen verkopen voor slechts €49,95! Profiteer hier snel van, op=op!

Licht, wendbaar en enorm krachtig

Deze zakloze handstofzuiger van cleanmaxx heeft een hoge zuigkracht en een sterk vermogen. De handstofzuiger is erg veelzijdig en multifunctioneel. Denk aan het verwijderen van vuil en stof van meubelen, traptreden of spinnenwebben aan het plafond. Doordat het zwaartepunt van het apparaat zich aan de handgreep bevindt is deze heel gemakkelijk te hanteren. De handstofzuiger is flexibel, compact, licht, erg hanteerbaar en heeft de kracht van een normale stofzuiger. Ideaal voor een snelle én grondige schoonmaak door het huis!

Uniek ontwerp; alle plekken goed te bereiken

De handstofzuiger kan verlengd worden tot 80 cm. De handstofzuiger is zakloos en heeft een vuilcontainer met een capaciteit van 700 ml. Het filtersysteem is een cycloontechnologie en de handstofzuiger heeft een motorbeschermingsfilter. De motor is erg krachtig met een vermogen van 600 watt en de snoerlengte is 5 meter. Bij de zakloze handstofzuiger krijg je verschillende accessoires: 2 verlengings-zuigbuizen, 1 zuigmond, 1 kierenzuigmond, 1 borstel, 8-delige kleine accessoiresset, 1 borsteladapter. Dankzij de vele handige accessoires is dit dus eigenlijk veel méér dan alleen een handstofzuiger. Je kunt er echt álles mee aan!

Specificaties

-Afmetingen ca. 24,5 x 18,7 x 39,5 cm (HxBxD)

-Verlengen buis: tot 80 cm

-Gewicht: 1,5 kg

-Kabel lengte: 5 meter

-Vermogen: 600 watt

-Zuigkracht: 600 watt

-Capaciteit vuilcontainer: 700 ml

-Actieradius: 5 m

Highlights & specificaties

  • Slechts €49,95 ipv €149,95
  • Cleanmaxx Zakloze (hand)stofzuiger
  • Ontzettend krachtige 600W zuigmotor (Cycloon)
  • Snoerlengte van maar liefst 5 meter
  • Geen dure stofzuigerzakken meer nodig
  • Licht en wendbaar, erg geschikt voor ouderen
  • Met verschillende opzetstukken en accessoires om overal goed bij te kunnen
  • De must-have in ieder huishouden!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details