Uitverkocht

Vrolijke Chick-A-Dee Rookmelder - Rookmelders redden levens!

Niet leverbaar

Rookmelders redden levens, dat is een feit. Rookmelders zouden dus verplicht in ieder huis moeten hangen. Zeker wanneer je kinderen in huis hebt ben je het tegenover hen verplicht. Het enige nadeel van de meeste nadeel is dat functie boven vorm ga...

Product informatie

Wat een geniaal product is dit zeg! Een rookmelder die er ontzettend leuk uitziet, makkelijk te plaatsen is én zorgt voor een luid alarm. Het is niet voor niks dat de Chick-a-Dee in het verleden o.a. de Dutch Design Award en de Blogger Choise Award in New York heeft gewonnen. Toen wij dit product tegenkwamen waren we direct verkocht. Onze inkopers hebben flink hun best gedaan en er ruim 1500 ingekocht. Hierdoor kunnen wij de Chick-a-Dee verkopen voor maar €12,95 i.p.v. €79,95!

Rookmelders zouden verplicht moeten zijn!

Rookmelders redden levens, dat is een feit. Rookmelders zouden dus verplicht in ieder huis moeten hangen. Zeker wanneer je kinderen in huis hebt ben je het tegenover hen verplicht. Het enige nadeel van de meeste nadeel is dat functie boven vorm gaat en dat ze daardoor niet zo aannam zijn om naar te kijken. Maar dat probleem is met deze rookmelders verholpen!

Luid en duidelijk

Maar het blijft natuurlijk een levensredder, geen interieur-accessoire. Daarom geeft deze Chick-a-Dee bij rook een alarmsignaal van 85dB. Dit geluid is luid genoeg om boven harde muziek uit te komen en om je te wekken uit je slaap. Ook krijg je bij een lege batterij een waarschuwingstoon. Voorkomen is beter dan genezen!

Eenvoudige montage zonder kabels

De rookmelder werkt op een 9V batterij en is met 17 bij 17 bij 12 centimeter een kunstwerkje aan het plafond. Deze rookmelder is zeer eenvoudig te monteren zonder gedoe met kabels of iets dergelijks. De Chick-a-Dee is niet alleen een aanwinst voor in de woonkamer of de slaapkamer, hij is ook erg leuk om in de kinderkamer op te hangen!

Specificaties

- Chick-a-Dee Rookmelder

- Kleuren: antraciet, roze of wit

- Voeding: 9V batterij (excl., overal verkrijgbaar)

- Volume: 85 dB

- Alarmsignaal: pieptoon (geen vogel geluid!)

- Eenvoudige montage

- Afmetingen: 17 x 17 x 12 cm

Highlights & specificaties

  • Slechts €12,95 ipv €79,95
  • Vrolijke Chick-a-Dee Rookmelder
  • Winnaar van vele awards
  • Rookmelders redden levens; zou verplicht moeten zijn
  • Geeft een luid geluid bij signalering van rook
  • Eenvoudige montage zonder kabels
  • Ook leuk om in de (kinder)slaapkamer op te hangen
  • Tip: bestel er meerdere en bespaar zo op de verzendkosten
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details