Uitverkocht

Charcoal Poeder voor wittere tanden

Niet leverbaar

Dit Charcoal Whitening Powder geeft jouw glimlach iets extra's. Het resultaat bij dagelijks gebruik: mooie, natuurlijke witte tanden.

We waren bij Koopjedeal eerst een beetje sceptisch toen dit ‘houtskoolpoeder’ bij ons voorbij kwam. Dat móesten we zelf eerst even testen voordat het eventueel in onze digitale etalage terecht zou komen. Natuurlijk met in ons achterhoofd die stralend witte tanden, mocht het spul echt werken. Ilse en haar collega hebben de proef op de som genomen. Na grondig te hebben gepoetst, gelachen en nog meer gepoetst was de conclusie snel getrokken: dit spul werkt fantastisch!

Verbazingwekkende resultaten

Gele aanslag en tandplak verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nog een bijkomend voordeel, je tanden voelen ook nog eens ontzettend glad aan. Je blijft er met je tong langs gaan, het is een wereld van verschil. Het Charcoal Mint Teeth Whitening Poeder is 100% natuurlijk, veganistisch en veilig te gebruiken, er zijn geen bijwerkingen, en het resultaat is al heel snel merkbaar!

100% natuurlijk whitening poeder

Hoe het nou precies werkt hebben we even uitgezocht. Zodra dit poeder met je speeksel in aanraking komt, verdwijnen aanslag en vlekken. Het is veilig voor je tandglazuur door het zeer fijne poeder. Het goedje is gemaakt van houtskoolpoeder & coconut shell en heeft een geweldige mint sinaasappelsmaak. Het proeft dus helemaal niet vies!

Hoe te gebruiken:

1) Maak je tandenborstel nat en dip deze in het poeder

2) Poets je tanden met het poeder voor ongeveer 2 minuten

3) Spoel goed en poets je tanden met je gewone tandpasta

Optioneel verkrijgbaar: bamboe tandenborstel voor maar €1,99 ipv €12,99

Je kunt dit charcoalpoeder gebruiken met je normale tandenborstel, maar met deze speciale bamboe tandenborstel zul je nóg betere resultaten boeken. Deze tandenborstel is zeer natuurlijk, ecologisch en heeft zachte haren die speciaal zijn ontworpen voor mensen met gevoelig tandevlees.

Blijvend witte tanden

Wij zijn inmiddels helemaal gek op dit spul en willen niet meer zonder! Dagelijks een extra charcoal poetsbeurtje inlassen geeft de beste blijvende resultaten. En we beloven, het is echt niet vies. Kleine tip van onze collega’s, poets wel dicht boven de wasbak in verband met de zwarte spetters.

Highlights & specificaties

 • Charcoal Poeder voor wittere tanden
 • Maakt je tanden direct witter, verwijdert bijv. koffie-, thee-, wijn- en tabakaanslag
 • 100% natuurlijk en veganistisch: geen giftige ingrediënten, fluoride of bleekmiddel
 • Bewezen resultaten: duizenden tevreden klanten van over de hele wereld
 • Ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees
 • Heeft een verfrissende sinaasappel-mintsmaak
 • Veilig voor je tandglazuur
 • Ingredienten: Natuurlijk actieve kool, kokosnoot, pure mint
 • Inhoud verpakking: 50 gram (goed voor ca. 40 keer poetsen)
 • Maak indruk met een glanzende glimlach!
 • Optioneel verkrijgbaar: bamboe tandenborstel voor nog betere resultaten.
 • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details