Uitverkocht

Royal Worcester Design Glazen van Kwarxglas

Niet leverbaar

Deze luxe design glazen van kwarxglas laten je op en top genieten van je drankje!

Over 't algemeen houden wij als Nederlanders wel van een drankje. Wijn en champagne wordt geassocieerd met gezelligheid, en ook daar houden we natuurlijk met zijn allen van! Maar bij zo'n heerlijk drankje horen natuurlijk ook bijpassende glazen, nietwaar? Vandaar dat we weer een mooie deal voor je hebben geregeld. Een fraaie set van 4 of 8 luxe glazen kun je vandaag met enorm veel korting bij ons bestellen!

Op en top genieten

Als je een wijntje of glas champagne inschenkt, dan doe je dit natuurlijk niet in een simpel glas of beker. Voor een goede wijn of champagne moet je soms aardig in je portemonnee tasten. Om die heerlijke smaak goed tot zijn recht te laten komen moet je uiteraard ook uit een mooi en kwalitatief goed glas drinken. De fraaie glazen die wij vandaag in de aanbieding hebben misstaan wat dat betreft zeker niet!

Kunnen wel tegen een stootje!

Deze kleurloze glazen zijn gemaakt van het stevige Kwarx glas. Kwarx is 35% minder breukgevoelig dan regulier of kristalglas. Sneuvelen zullen deze stevige glazen dus niet snel doen. Ze kunnen zelfs van een hoogte van 40 cm op een hard oppervlak ketsen zonder stuk te vallen!

Eindeloos glanzend schoon

Niet onbelangrijk om te weten is dat deze glazen gewoon in de vaatwasser kunnen. Het Kwarxglas heeft als eigenschap dat het langdurig zijn mooie glans behoudt. Zelfs na talloze (vaat)wasbeurten kun je dus nog steeds een schitterend glanzend glas op tafel zetten. Zo geniet je dubbel en dwars van je drankje!

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €6,95 ipv €39,95
  • Royal Worcester Design Glazen van Kwarxglas
  • Keuze tussen een set van 4 of van 8 stuks
  • Altijd handig om in huis te hebben, zeker met oud & nieuw
  • Glazen blijven hun glans behouden, zelfs na vele wasbeurten
  • Veel minder breukgevoelig dan regulier of kristalglas
  • Op en top genieten van je drankje!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details