Carkids Kinderstoeltje of Zitverhoger

Niet leverbaar

Veiligheid, comfort en gebruiksgemak staan voorop met een kindje in je auto. Een goed en veilig kinderzitje is dus van zeer groot belang. Niet voor niets zijn kinderzitjes verplicht gesteld in heel Europa.

Veiligheid, comfort en gebruiksgemak staan voorop met een kindje in je auto. Het uitgebreide assortiment kinderstoelen en zitjes van kwaliteitsmerk Carkids voldoet aan al deze punten. Carkids biedt een volledig assortiment van kinderstoelen voor elke leeftijdscategorie, en dankzij puik inkoopwerk ontvang je er dankzij Koopjedeal vandaag tientallen euro's korting op!

Verplicht in Europa

Kinderen zijn een kwetsbare doelgroep in het verkeer en hebben veel meer kans op letsel bij een ongeluk dan volwassenen. Het lichaam van een kind is niet berekend op de enorme krachten die vrijkomen bij een botsing. Een goedgekeurd kinderzitje is daarom ook verplicht. Het op de juiste manier vervoeren van je kindje heeft een direct verband met de overlevingskans van het kind. Ongeveer 98% van de auto ongelukken waar kinderen bij betrokken zijn, komt door menselijke fouten. Een goed en veilig kinderzitje is dus van zeer groot belang. Niet voor niets zijn kinderzitjes verplicht gesteld in Europa.

Universele zitverhogers - Model 1 en 2

Zowel de constructie, de samenstelling en de onderdelen van deze zitverhogers, als de instructies en de markering zijn conform de Europese veiligheidsstandaard ECE R44.04. Deze zitverhogers zijn goedgekeurd volgens de Europese standaard ECE R44/04, leeftijdsgroep II/III, 15-36kg, (4-12 jaar).

Universele kinderstoeltjes - Model 1 en 2

Deze autostoeltjes zijn universeel toepasbaar en zorgen ervoor dat je kind veilig en comfortabel in de auto kan zitten en zijn of haar omgeving kan overzien. De autostoel is gemakkelijk te monteren door zijn geringe gewicht, heeft uitsparingen voor de gordel en is gemakkelijk op te bergen. Door de hoofdsteun is je kind extra beschermd tijdens het autorijden. Deze stoeltjes zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig materiaal voor een langere levensduur. De autostoel is ECE R44/04 goedgekeurd en is geschikt voor kinderen tussen de 15-36kg, ofwel groep 2 en 3.

Universele kinderstoeltjes - Model 3 en 4

Deze autostoeltjes zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor de kleinere kinderen kan door de 3 punts-gordel en comfortabel harnas, je kind veilig vervoerd worden. Voor oudere kinderen kan deze ook als zitverhoger gebruikt worden. Door de ergonomische vorm geeft de stoel voldoende bescherming bij een zijwaartse impact. De verstelbare hoofdsteun geeft je kind extra bescherming tijdens het autorijden. De autostoel is ECE/044 goedgekeurd.

Universele kinderstoeltjes - Model 5 en 6

Deze utostoeltjes zijn in meerdere standen verstelbaar, van zitpositie tot ligpositie. Door de 3 punts-gordel en comfortabel harnas kan je kind veilig vervoerd worden. Door de ergonomische vorm geeft de stoel voldoende bescherming bij een zijwaartse impact. De autostoel is ECE/044 goedgekeurd.

Universele kinderstoeltjes - Model 7 en 8

Autostoeltjes met ISOFIX en “top tether” bevestigingssysteem. Geschikt dus voor auto met ISOFIX aansluitingen. Hiermee wordt de autostoel direct op het chassis van de auto bevestigd. Door de “top tether” is een extra bevestigingspunt aan de bovenkant van de autostoel voor nog meer veiligheid. Comfortabele autostoel door de dikke padding. Door de 3 punts-gordel en extra harnas kan je kind nog veiliger en beter zitten in de stoel. De verstelbare hoofdsteun geeft je kind extra bescherming tijdens het autorijden.

Highlights & specificaties

  • Carkids Kinderstoeltje of Zitverhoger
  • Optimale veiligheid, comfort en gebruiksgemak
  • Verplicht in Nederland (en de rest van Europa)
  • Geschikt voor elke leeftijdscategorie
  • Universeel - geschikt voor iedere auto
  • Gemakkelijk te monteren
  • Vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig materiaal voor een lange levensduur
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details