Uitverkocht

Online taalcursus Frans, Engels, Duits, Spaans of Nederlands

Niet leverbaar

Een nieuwe taal leren was nog nooit zo leuk, makkelijk en voordelig met Captain Language en Koopjedeal aan je zijde.

Een nieuwe taal leren is een leuke uitdaging. Als je een vreemde taal leert zal je daar de rest van je leven profijt van hebben. Vandaag hebben wij een deal voor je geregeld met een flinke korting, waardoor je binnen 6 of 12 maanden een vreemde taal onder de knie hebt!

In samenwerking met Captain Language

Captain Language biedt de allerbeste online taalcursussen aan. Uit praktijk is namelijk gebleken dat je door duidelijke voorbeelden het snelst een vreemde taal leert, en daar maakt Captain Language goed gebruik van. Normaliter kost een cursus van 6 maanden €260, maar vandaag slechts €29,95. Dat is niet veel geld voor iets waar je de rest van je leven wat aan hebt!

Op een leuke manier een taal leren

Of je nu Engels, Frans, Spaans, Duits of Nederlands wil leren, de superheld Captain Language neemt je mee op taalavontuur. Zet je hersenen op scherp en zet je schrap om in een relatief korte periode veel te leren! Je begint met een 30 minuten durende test om te weten te komen op welke level jouw taalcapaciteiten zich bevinden. Vervolgens begin je aan het echte werk; de regels van de grammatica en uitspraak. Train hard, want je trainer zal je aan de hand van vragen klaarstomen voor het volgende level. Elke keer is er ook een nieuwe missie beschikbaar met een veelheid aan verschillende oefeningen die je moet oplossen. Een nieuwe taal leren was nog nooit zo leuk met Captain Language en Koopjedeal aan je zijde!

Keuze uit 5 verschillende talen

Captain Language biedt 5 talen aan om te leren: Frans, Nederlands, Duits, Engels, en Spaans. Daarnaast heb je de keuze uit meer dan 10 brontalen (interfacetaal) zoals Nederlands-Frans, Engels-Frans etc. Indien je een beginner bent en je wilt bijvoorbeeld Spaans leren, dan kan je Nederlands als brontaal gebruiken. Heb je al wat meer kennis van de taal dan kan je ervoor kiezen om ook deze instructies in het Spaans te krijgen.

Hoe werkt het?

Nadat je besteld hebt ontvang je in de orderbevestiging van ons direct je persoonlijke vouchercode. Bewaar deze e-mail goed! Je ontvangt vervolgens binnen 2 werkdagen van Captain Language een persoonlijke link waarmee je aan de hand van je vouchercode aan kunt melden voor jouw gewenste cursus. Let op: je dient je na ontvangst vóór 4 maart 2018 aan te melden, anders wordt de code ongeldig verklaard.

Heb je nog vragen?

Bij vragen met betrekking tot het valideren van je coupon, neem contact op via e-mail met [email protected] Voor overige vragen, neem contact op via [email protected]

Highlights & specificaties

 • Slechts €29,95 ipv €260 voor de cursus van 6 maanden
 • Slechts €39,95 ipv €480 voor de cursus van 12 maanden
 • Aan het einde van beide cursussen kun je een vreemde taal spreken!
 • Frans, Nederlands, Duits, Engels en Spaans beschikbaar
 • Aan het begin van de cursus wordt met een test je startniveau bepaald
 • Aan het einde van de cursus doe je een re-test en ontvang je een certificaat
 • Voor de Engelse taal zijn er 4 niveaus: beginner, elementair, intermediair en gevorderd. Voor de andere talen is het beter om enige basiskennis te hebben
 • Je leert woordenschat, grammatica en begrijpend lezen
 • De complete versie is beschikbaar op een pc of laptop en light-versie is beschikbaar voor tablets en smartphones
 • Leren wanneer jij wilt; 24/7 toegankelijk
 • Meer informatie? Neem een kijkje op http://nl.captain-language.com/
 • Let op: binnen 2 dagen ontvang je van captain language een e-mail met en een speciale link. Je kunt dan kiezen welke taal je wil leren.
Toon details Verberg details