Unieke Waxinelichthouder met spiegelglas

Levertijd: Max. 3 werkdagen

Creëer een ultiem knusse sfeer in huis of in de tuin met deze bijzondere waxinelichthouder met spiegelglas. Deze a aanbieding mag je niet missen. Je bestelt de waxinelichthouder met oneindig effect nu voor slechts €19,99!

€ 139,99  € 19,99

Kan jouw interieur of tuin nog wel wat sfeer gebruiken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Deze waxinelichthouder vormt namelijk de juiste mix tussen eenvoud en magie. De light cube is voorzien van spiegelglas waardoor het licht tot in de oneindigheid worden weerspiegeld. Dit zorgt voor een zee van romantisch licht. Als de vlammetjes dan ook nog rustig flikkeren is de magie compleet. Deze adembenemende vorm van sfeerverlichting heb je al voor slechts €19,99 in plaatst van €139,99. Dit is maar liefst een korting van 86%. Wees dus snel, want deze aanbieding mag je niet missen!

Siert elk huis (of tuin) met een unieke elegantie!

Niets is zo sfeervol als dit exclusieve lichtdesign op een charmante plek in huis of in de tuin. De getinte spiegels en het getinte glas verzachten het kaarslicht en zorgen zo voor een uniek effect. Je kunt kiezen uit drie verschillende varianten met ieder hun eigen vorm en formaat. Om het geheel helemaal af te maken is de light cube voorzien van een stijlvolle houten voet. Deze waxinelichthouder met oneindig effect zal zeker indruk maken op je visite!

Mooi voor binnen en buiten

Uiteraard is er voor voldoende veiligheid gezorgd; het is niet zomaar spiegelglas. De spiegels en de getinte glazen wanden zijn van brandwerend speciaal glas. De waxinelichthouder is harstikke gezellig om in huis neer te zetten, maar je kunt hem natuurlijk ook in de tuin neerzetten. Zo worden zwoele zomeravonden nog zwoeler en romantischer. Dit maakt de waxinehouder met spiegelglas natuurlijk voor jezelf een waardevolle aanvulling op interieur en exterieur, maar het is ook een perfect cadeau om te geven. Let op: haal bij regen de cube wel even naar binnen. Dit voorkomt eventuele schade aan de elegante houten voet. 

Highlights & specificaties

  • Never-ending Light Cube Waxinelichtjeshouder
  • Een prachtig stuk design voor in de huiskamer of tuin
  • Sfeerverlichting met oneindig spiegelende waxinelichtjes
  • Uniek effect met oneindige reflecties
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Zie honderden waxine lichtjes rustgevend flikkeren
  • Geschikt voor 9 waxinelichtjes
  • Afmetingen: 20 x 20 x 15 cm
  • Verbaas al je vrienden, familie en kennissen!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details