Unieke Spiegelglas Waxinelichthouder met Oneindig Effect

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Creëer een ultiem knusse sfeer in huis of in de tuin met deze bijzondere waxinelichthouder met spiegelglas. Je bestelt de waxinelichthouder nu extra voordelig bij Koopjedeal!

€ 119,99  € 22,99

Kan jouw interieur nog wel wat sfeer gebruiken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Deze waxinelichthouder vormt namelijk de juiste mix tussen eenvoud en magie. De light cube is voorzien van spiegelglas waardoor het licht tot in de oneindigheid wordt weerspiegeld. Dit zorgt voor een zee van romantisch licht. Als de vlammetjes dan ook nog rustig flikkeren is de magie compleet. Door dit oneindige effect kun je daarom ook spreken van een infinity waxinelichthouder. Deze adembenemende vorm van sfeerverlichting heb je vandaag al voor slechts €22,99 in plaatst van €119,99.

Siert elk huis (of tuin) met een unieke elegantie!

Niets is zo sfeervol als dit exclusieve lichtdesign op een charmante plek in huis of in de tuin. De getinte spiegels en het getinte glas verzachten het kaarslicht en zorgen zo voor een uniek effect. Om het geheel helemaal af te maken is de ‘never ending light cube’ voorzien van een stijlvolle houten voet. Deze waxinelichthouder met spiegelglas zal zeker indruk maken op je visite!

Mooi voor binnen en buiten

Uiteraard is er ook voor voldoende veiligheid gezorgd; het is niet zomaar spiegelglas. De spiegels en de getinte glazen wanden zijn van brandwerend speciaal glas. De waxinelichthouder is hartstikke gezellig om in huis neer te zetten, maar je kunt hem natuurlijk ook in de tuin neerzetten. Zo wordt een mooie avond nog zwoeler en romantischer. De waxinehouder is natuurlijk voor jezelf een waardevolle aanvulling, maar het is ook een perfect cadeau om te geven. Let op: haal bij regen de light cube wel even naar binnen. Dit voorkomt eventuele schade aan de elegante houten voet. 

Highlights & specificaties

  • Never-ending Light Cube Waxinelichtjeshouder
  • Een prachtig stuk design voor in de huiskamer of tuin
  • Sfeerverlichting met oneindig spiegelende waxinelichtjes
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Zie honderden waxinelichtjes rustgevend flikkeren
  • Geschikt voor 9 waxinelichtjes
  • Afmetingen: 20 x 20 x 15 cm
  • Verbaas al je vrienden, familie en kennissen!
Toon details Verberg details