Uitverkocht

Camry Hoverboard

Niet leverbaar

Dit volledig elektrische board is gemaakt om je snel, efficiënt en op een leuke manier te verplaatsen. Deze elektrische, zelfbalancerende scooter is bij uitstek dé trend van het moment!

De hoverboard is de meest trendy manier om jezelf snel van A naar B te brengen. Deze elektrische, zelfbalancerende scooter is bij uitstek dé trend van het moment! Sterren als Chris Brown, Justin Bieber, Afrojack, Rihanna en meerdere bekende Nederlanders zijn er al op gespot. Ook jij kunt er vandaag eentje aanschaffen. En dat doe je zeer voordelig! Onze inkopers hebben namelijk een prachtige deal gesloten met een grote hoverboard fabrikant. Dit zorgt ervoor dat we het vandaag aan kunnen bieden voor slechts €219,95 ipv €499,95. Sla je slag, het is ook een perfect cadeau voor de feestdagen!

Ontdek nu de nieuwe manier van mobiliteit

Dit volledig elektrische board is gemaakt om je snel, efficiënt en op een leuke manier te verplaatsen. Je bestuurt het tweewielige hoverboard door middel van de zwaartekracht te gebuiken. De draaicirkel is nul, dit betekent dat het kan worden gebruikt in een zeer nauwe ruimte. Je kunt ook stil staan en zelfs een draai van 360 graden op een plek maken. De besturing onder de knie krijgen vergt meestal maar 15 minuutjes leertijd. Wanneer je het goed onder de knie hebt kun je er ook trucjes op doen en een snelheid van wel 10 km/h halen. Het is 100% veilig en geschikt voor jong en oud!

De allerbeste kwaliteit

De hoverboard wordt geproduceerd met de nieuwste technologie en bevat enkel hoogwaardige onderdelen. De dubbele motor is zeer sterk en van de beste kwaliteit. Het heeft een solide frame en carrosserie, waardoor het stootbestendig en duurzaam is. De banden zijn pneumatisch en kunnen niet lek gaan. De LED lampen aan de voorkant verlichten duidelijk de weg en status indicatoren in het midden geven de accu status weer. Voordat de hover bij jou thuis wordt geleverd, ondergaat hij altijd een serie kwaliteitstests. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van topkwaliteit die nog jarenlang mee gaat!

Specificaties

- Kleur: wit

- Maximale snelheid: 10 km/h

- Power: 700W

- Oplaadtijd: 2 uur

- Maximaal draaggewicht: 100 kg

- Gewicht: 12.5 kg

- Garantie: 1 jaar

Highlights & specificaties

  • Camry Hoverboard
  • Meest leuke manier om jezelf van A naar B te verplaatsen
  • Besturing met behulp van je voeten en de zwaartekracht
  • Geschikt voor jong en oud; binnen 15 minuten kun je het leren
  • Hoe beter je het kunt, hoe leuker het wordt. Het gaat nooit vervelen!
  • Krachtige motor, gyro sensoren, accelerometer en LED lampen
  • Getest, goedgekeurd en gecertificeerd; 100% veilig
  • Zeer compact, neem het overal mee naartoe
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details