Uitverkocht

Braun Silk Epilator

Niet leverbaar

Product informatie

Je wilt er mooi uitzien, dus verzorg je jezelf goed. Helaas zorgt ontharen met een gewoon epileerapparaat vaak voor huidirritatie. Dat jeukt ontzettend, en bovendien ziet het er een paar dagen helemaal niet mooi uit. Stop met zoeken naar een epileerapparaat dat je huid NIET irriteert, want je hebt het vandaag gevonden bij Koopjedeal! Met de Braun Silk Epilator is ontharen een heel stuk prettiger en efficiënter dan normaal!

Verwijder zelfs de kleinste haartjes

De epilator heeft 40 pincetjes die altijd op 0,5mm van de huid blijven staan, ook wel de Close-Grip technologie genoemd. Hierdoor verwijder je zelfs haartjes ter grootte van een zandkorrel. Hierdoor gaat het teruggroeien langzamer waardoor je huid tot wel 4 weken lang zijdezacht blijft!

Ook geschikt voor onder water!

De Silk Epil is speciaal ontwikkeld zodat het ook geschikt is voor epileren in (warm) water. Het verbetert je circulatie en verhoogt het comfort van het epileren terwijl het je huid minder gevoelig maakt. Je kunt het apparaat dus ook grondig onder water reinigen, wel zo hygiënisch!

Met SoftLift systeem

Het SoftLift systeem zorgt ervoor dat ook platliggende haartjes effectief worden verwijderd. Ze worden bij de wortel opgetild en naar de pincetjes geleid. Het smartlight legt zelfs de fijnste haartjes bloot, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Hierdoor ben je voorzien van een uiterst effectieve ontharingsmethode. Dit apparaat wordt niet voor niets aanbevolen door dermatologen!

Specificaties

-Snelheid aanpasbaar aan je persoonlijke voorkeur

-Snelheid 1: extra zacht

-Snelheid 2: extra efficiënt

-Snoerloos en oplaadbaar

-1 uur opladen voor een gebruiksduur tot 40 minuten

Highlights & specificaties

  • Slechts €69,95 ipv €149,95
  • Braun Silk Epil 7 7181WD Epilator
  • Geschikt voor nat en droog epileren
  • Verwijdert zelfs de kleinste haartjes tot aan de wortel
  • Zie niks over het hoofd dankzij de smartlight
  • Pas de snelheid aan je eigen voorkeur aan
  • Voor het beste en gladste epileerresultaat!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details