Uitverkocht

Braun 5070 CC Elektrisch Scheerapparaat - Verbluffende scheerprestaties!

Niet leverbaar

Braun Elektrisch Scheerapparaat van topkwaliteit, zeer krachtig, precies en nooit meer last van huidirritatie

We hebben bij Koopjedeal in het verleden al flink wat producten gehad wat betreft het scheren. Vandaag vragen we echt ál je aandacht, want zo'n high-tech scheerapparaat als deze hebben we nog nooit aangeboden. Omdat een van onze inkopers een prachtige deal heeft gesloten met het kwaliteitsmerk Braun, kunnen we dit Series 5 elektrische scheerapparaat aanbieden voor slechts €99,95 ipv €299,95 - profiteer van deze enorme korting en bespaar maar liefst €200!

Absolute topkwaliteit

Alle Series 5 scheerapparaten worden vervaardigd in Duitsland en combineren geavanceerde technologie met het wereldberoemde Braun Design en de hoogste kwaliteitsnormen van Braun. De Series 5 is uitgerust met een unieke combinatie van kracht en precisie, zonder in te leveren op het huidcomfort. De FlexMotionTec zorgt voor significant meer huidcontact in probleemgebieden zodat er geschoren kan worden met minder druk op de huid. Door de individueel geplaatste scheerelementen reageert het apparaat zelfs op de kleinste contouren. Ook op de lastige plekjes zoals de kin en nek!

Intelligent clean & renew systeem

De Series 5 is uitgerust met het enige 4-voudige Clean & Renew systeem op basis van alcohol ter wereld: hij reinigt, laadt op, smeert en selecteert het reinigingsprogramma met één druk op een knop. Hierdoor worden bacteriën en ziektekiemen direct verwijdert zodat er geen huidirritatie optreedt. Zo voelt je scheerapparaat elke dag weer als nieuw aan!

Display met 5 batterijniveaus, reisslot en hygiëne indicator

De Series 5 5070 CC is uitgerust met een gevanceerde display met batterijniveau voor een nauwkeurige indicatie van de batterijstatus met een waarschuwing als de capaciteit te laag is, tevens uitgerust met reisslot en hygiëneindicator. De Series 5 is oplaadbaar en werkt zowel met of zonder snoer. Alle Series 5 scheerapparaten werken op een krachtige 3.6VLi-Ion batterij zonder memoryeffect. 1 uur oplaadtijd zorgt voor 45 minuten snoerloos scheren. Een snelle 5 minuten oplaadbeurt is voldoende voor 1 snoerloze scheerbeurt. De SmartPlug zorgt voor automatische aanpassing aan het voltage wereldwijd (100V -240V). Voor optimaal gebruiksgemak - thuis of op reis!

MultiHeadLock en precisietrimmer

De Series 5 is uitgerust met een MultiHeadLock systeem dat de scheerkop vast kan zetten voor een handmatige keuze van een van de vijf scheerkophoeken voor een perfecte aanpassing op moeilijk te scheren gebieden zoals onder de neus. De Series 5 is uitgerust met een precisietrimmer met superieure trimprestaties. Om bakkebaarden, snor of baard met dit comfortabel en nauwkeurig stukje gereedschap te trimmen, hoef je eenvoudigweg de trimmer omhoog te schuiven!

Met gesealde behuizing

Braun scheerapparaten hebben een volledig gesealde behuizing (IPX7 getest) en kunnen snel en gemakkelijk onder stromend water worden afgespoeld. Het apparaat wordt geleverd inclusief beschermtas/reistas, schoonmaakborsteltje en een beschermkapje.

Highlights & specificaties

  • Slechts €99,95 ipv €299,95
  • Braun 5070 CC Elektrisch Scheerapparaat
  • Unieke combinatie van kracht en precisie
  • Scheren met minder druk op de huid, ook in probleemgebieden
  • Met speciaal clean & renew systeem op basis van alcohol
  • Nooit meer last van huidirritatie
  • Precisietrimmer met superieure prestaties
  • Geleverd inclusief reistas, schoonmaakborsteltje en beschermkapje
  • Profiteer van maar liefst €200 korting!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details