Uitverkocht

Braun CoolTec CT5cc Elektrisch Scheerapparaat

Niet leverbaar

De nieuwe CoolTec van Braun is een revolutionair scheerapparaat waarmee je zonder moeite droog kunt scheren. Hij haalt de hitte uit het scheren en zet scheerirritatie in de kou. Bovendien heeft hij een zeer stijlvol design en is hij slim vorm gege...

We hebben bij Koopjedeal in het verleden al flink wat producten gehad wat betreft het scheren. Vandaag vragen we echt ál je aandacht, want zo'n high-tech scheerapparaat als deze hebben we nog nooit aangeboden. Omdat een van onze inkopers een prachtige deal heeft gesloten met het kwaliteitsmerk Braun, kunnen we dit elektrische scheerapparaat aanbieden voor slechts €99,95 ipv €229,95 - profiteer van deze enorme korting en bespaar maar liefst €130!

Unieke technologie - scheren zonder scheergel!

De nieuwe CoolTec van Braun is een revolutionair scheerapparaat waarmee je zonder moeite droog kunt scheren. Hij haalt de hitte uit het scheren en zet scheerirritatie in de kou. Bovendien heeft hij een zeer stijlvol design en is hij slim vorm gegeven zoals je van Braun kunt verwachten. Door dit alles zou CoolTec zeker het meest technologisch geavanceerde scheerapparaat om droog te scheren ter wereld genoemd kunnen worden. Hij levert in ieder geval uitmuntende scheerprestaties voor mannen met een gevoelige huid. Het geheime element in de CoolTec is de innovatieve Thermo-Electric-Cooling technologie van Braun. Dit minimaliseert roodheid of irritatie door het scheren, voorkomt een branderig of jeukerig gevoel en zorgt voor een aangename koele en frisse sensatie.

Verkoelt je huid met één druk op de knop

Weg met dat branderige gevoel na het scheren dankzij het revolutionaire Braun CoolTec scheerapparaat. Met slechts één druk op de knop vermindert CoolTec het branderig gevoel aanzienlijk. Het werkt door middel van een geïntegreerd elektro keramisch koelelement dat elektrische stroom omzet in een verkoelende sensatie, zonder dat er extra gels of lotions nodig zijn. Deze unieke koelingstechnologie wordt omringd door een trimmer en twee SensoBlades die lange en stugge haren dichter bij de huid afscheren voor een extra glad resultaat. CoolTec is het topscheerapparaat dat je van Braun verwacht, maar dan veel “cooler”.

Dermatologisch getest: beter voor de huid

Bij conventionele scheerapparaten wordt de temperatuur van het scheerhoofd steeds warmer, met een branderig gevoel als gevolg. Maar de Braun CoolTec verkoelt de huid tijdens het scheren en zorgt voor een verzachtend en verkoelend effect. Klinische testen hebben aangetoond dat de Braun CoolTech technologie huidirritatie veroorzaakt door scheren, zoals roodheid en branderig en jeukend gevoel, aanzienlijk vermindert. Specialisten zijn het erover eens dat dit het ideale scheerapparaat is voor mannen met een gevoelige huid.

100% waterdicht Wet & Dry

Het CoolTec scheerapparaat kan onder water worden afgespoeld om gemakkelijk schoon te maken. Het is speciaal ontworpen voor veilig gebruik onder de douche met scheerschuim of scheergel om je een verfrissende scheerervaring te geven zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Intelligent clean & renew systeem

’s Werelds enige 3-action Clean & Charge Station op basis van alcohol, dat het scheerapparaat hygiënisch reinigt, oplaadt en smeert. Enige Clean & Charge station ter wereld met drie-staps-functionaliteit gebaseerd op alcohol. Reinigt hygiënisch, laadt op en smeert het scheerapparaat met één druk op de knop De op alcohol gebaseerde reinigingsvloeistof verwijdert 99,999% van de bacteriën. Zo voelt je scheerapparaat elke dag weer als nieuw aan!

Samengevat:

Actieve koelingstechnologie: Het eerste scheerapparaat ter wereld dat werkt zonder scheergel of lotion

3-voudig scheersysteem: Dat zich aan de gezichtscontouren aanpast voor een efficiënte gladde scheerbeurt

SensoBlade: Speciaal ontworpen scheerfolie die haartjes vastgrijpen die in verschillende richtingen groeien

Het scheerhoofd met scheerblad: Is ontworpen om ook moeilijk bereikbare plekjes van je gezicht perfect te scheren

100% waterbestendig: Wet & Dry scheerapparaat voor gebruik onder de douche Clean & Charge Station: Reinigt het scheerapparaat hygiënisch, laadt het op en smeert het

Highlights & specificaties

 • Slechts €99,95 ipv €229,95
 • Braun CoolTec CT5cc Elektrisch Scheerapparaat
 • Nooit meer last van huidirritatie dankzij koel-technologie
 • Zelfs zonder scheergel verbluffende scheerprestaties
 • Scheren met minder druk op de huid, ook in probleemgebieden
 • Verkoelt de huid ook na het scheren met één druk op de knop
 • Met speciaal clean & renew systeem op basis van alcohol
 • Geleverd inclusief reistas, schoonmaakborsteltje en beschermkapje
 • Profiteer van maar liefst €130 korting!
 • Verzendkosten: slechts €4,95
 • Voor dit product geldt een garantie-termijn van 1 jaar.
Toon details Verberg details