Uitverkocht

Braun 530S Elektrisch Scheerapparaat

Niet leverbaar

De Braun Series 5 530S is uitgerust met een unieke combinatie van kracht en precisie, zodat je perfect glad kunt scheren zonder in te leveren op het huidcomfort.

We hebben bij Koopjedeal in het verleden al flink wat producten gehad wat betreft het scheren. Vandaag vragen we echt ál je aandacht, want zo'n high-tech scheerapparaat als deze hebben we nog nooit aangeboden. Omdat een van onze inkopers een prachtige deal heeft gesloten met het kwaliteitsmerk Braun, kunnen we dit Series 5 elektrische scheerapparaat aanbieden voor slechts €89,95 ipv €189,95 - profiteer van deze kans en bespaar maar liefst €100!

Absolute topkwaliteit

Alle Series 5 scheerapparaten worden vervaardigd in Duitsland en combineren geavanceerde technologie met het wereldberoemde Braun Design en de hoogste kwaliteitsnormen van Braun. De Series 5 is uitgerust met een unieke combinatie van kracht en precisie, zonder in te leveren op het huidcomfort. Door de individueel geplaatste scheerelementen reageert het apparaat zelfs op de kleinste contouren. Ook op de lastige plekjes zoals de kin en nek!

Unieke combinatie van kracht en precisie

De Braun 530 Series 5 ontgaat niets. Geen haar maakt enige kans om zijn scherpe, alles kortwiekende bladen mis te lopen. Zelfs wegduikende sprieten zijn een gewillige prooi voor dit scheerapparaat. Dat is mede te danken aan de ActiveLift. Deze slimme kam tilt alle platliggende haartjes, ook die in de nek, feilloos op waarna een tweeling scheerbladen en een microtondeuse deze zonder scrupules afkappen. En hier houden de features van de scheerkop niet op! De verschillend gevormde scheerbladen, bedoeld voor verschillend groeiende haartjes, dragen ook zeer zeker een steentje bij aan het grondige scheerwerk. De Precision Comfort staat vervolgens borg voor een comfortabel resultaat. Deze technologie wiekt de haartjes in één beweging kort zonder trekkend gevoel!

Genoeg ingrediënten voor een grondige scheerbeurt

Omdat de Braun 530 Series 5 vernoemd is naar een luxe sedan uit de Duitse BMW-fabrieken mogen de extra's niet ontbreken. Deze zijn zelfs in grote getale aanwezig en worden in tegenstelling tot bij de vierwieler als standaard meegeleverd. Wat te denken van bijvoorbeeld de eenvoudig te bedienen, uitschuifbare tondeuse bedoeld voor de nekharen en bakkebaarden. Of de opvallende indicatoren op het handvat die op tijd aangeven wanneer de scheerkop dient te worden vervangen en/of de accu leeg is. En dan niet te vergeten de snellaadfunctie die een volledig lege accu binnen vijf minuten van de broodnodige inhoud voorziet voor één grondige scheerbeurt. Dankzij al deze handigheidjes mag de Braun 530 Series 5 zich met recht een stukje Duitse degelijkheid noemen, waarmee iedere gebruiker overweg kan!

Highlights & specificaties

 • Slechts €89,95 ipv €189,95
 • Braun 530S Elektrisch Scheerapparaat
 • Unieke combinatie van kracht en precisie
 • Past zich perfect aan de contouren van je huid aan
 • Scheren met minder druk op de huid, ook in probleemgebieden
 • ActiveLift tilt platliggende haartjes op en scheert ze volledig weg
 • Nooit meer last van huidirritatie
 • Uitschuifbare tondeuse voor nekharen en bakkebaarden
 • Geleverd inclusief reistas, schoonmaakborsteltje en beschermkapje
 • Profiteer van maar liefst €100 korting!
 • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details