Complete 2-persoons Boxspring | Met 840, 960 of 1080 liter opbergruimte

Levertijd: Max 1 tot 2 weken

Deze boxspring komt met 100 nachten proefslapen. De boxspring heeft 7-zone bonellveren matrassen en opbergruimte tot wel 1080 liter!

€ 1.799,00  € 699,00

Heb je een klein appartement of een studentenkamer en heb je geen ruimte voor een kast én een bed? Of heb je spullen die je nergens meer kwijt kunt? Dan biedt een boxspring met opbergruimte echt uitkomst. Maar het belangrijkste aspect blijft uiteraard het slaapcomfort en met deze boxspring ben je daarvan verzekerd. Optimale ondersteuning voor je lichaam zorgt voor ultiem slaapgenot, iedere nacht weer! Profiteer alleen vandaag van deze spectaculaire deal!

Zowel opgeruimd als comfortabel slapen!

Het pocketvering matras zorgt voor een goed ligcomfort en ondersteuning aan je hoofd, nek, heupen en schouders. De ruimte die het bed in beslag neemt, wordt optimaal benut door de opbergboxen aan beide kant van het bed. De opbergruimte is gemakkelijk te bereiken via de handvaten aan de voorkant. Je kunt er je dekbedden, kussens, schoenen, speelgoed, en nog veel meer spullen in kwijt! Door de grote opening kun je makkelijk bij je opgeborgen spullen. Het bed bestaat uit een hoofdbord, een bedbodem met geïntegreerde opbergruimte, één pocketveringmatras met een 6cm dikke HR koudschuim topper en 7 comfortzones. 

Zeeën aan opbergruimte

Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. En wat deze boxen zo bijzonder maakt, is de opbergruimte onder de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is lekker multifunctioneel. Door een uniek veermechanisme blijft de bovenkant goed openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waarin je van alles kwijt kunt. 

Unieke veertechnologie

Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de verschillende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en goed buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen.

Prachtig hoofdbord

De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 120 cm en een dikte van 10 cm.

Eenvoudig te onderhouden

Om zo lang mogelijk van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras goed onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Levering op maat €49,99

Nadat je de bestelling hebt gedaan wordt er via mail contact opgenomen met je voor de details rond de levering. Mocht je het bijvoorbeeld later geleverd willen hebben is dat geen probleem, dit kan je eenvoudig met de vervoerder bespreken.  Leveringen door heel Nederland (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland) en België.

Inclusief thuismontage +€49,99

De boxspring is makkelijk te installeren, toch begrijpen wij dat je in sommige gevallen je boxspring gewoon direct in je slaapkamer wilt hebben staan zonder er wat aan te doen. Voor een kleine meerprijs maken wij dit mogelijk! De boxspring wordt dan bij de levering direct gemonteerd door één van onze gecertificeerde chauffeurs.

NIEUW: 100 nachten proefslapen 

Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

Beschikbaar in de volgende maten

 • 140x200 (tweepersoons)
 • 160x200 (tweepersoons)
 • 180x200 (tweepersoons)

Specificaties

 • Hoofdbord: 120 cm
 • Instaphoogte/Lighoogte: 65 cm
 • Poten: 12 cm 
 • Inhoud matras: Pocketveren
 • Dikte matras: 20 cm 
 • Soort topper: 6 cm hoog HR45 koudschuim

Highlights & specificaties

 • Opbergboxspring Urus: met tot wel 980 liter aan opbergruimte
 • Met praktische opbergruimte onder je matras; handig voor je beddengoed, kleding en veel meer
 • Ideaal voor bijvoorbeeld kleine slaapkamers of studentenkamers
 • Levering op maat; geef een gewenst aflevermoment door
 • Ook verkrijgbaar in éénpersoons variant
 • Geschikt voor alle slaaphoudingen dankzij bonellmatras met een perfecte ondersteuning en 7 comfortzones
 • Uiterst comfortabel door 300 pocketveren per m²
 • Montage bij je thuis voor een meerprijs van slechts €49,99
 • Verzending slechts €49,99 i.p.v. €100!
Toon details Verberg details