Boxsprings kopen of leasen 

 

Bij koopjedeal.nl bieden hebben we de allerbeste boxspring deals. Voor iedereen en in elke prijsklasse hebben we wel een bijpassende boxspring. Om ook luxere boxsprings voor iedereen bereikbaar te maken bieden we zowel koop als lease opties aan voor boxsprings. 

Boxspring Kopen

Met altijd de beste deals konden boxsprings niet achterblijven. Maar het kopen van een boxspring gaat verder dan alleen een goede deal. De keuze die uiteindelijk bepaalt of je een boxspring koopt is een combinatie van prijs, comfort en persoonlijke voorkeur

  1. Kies het boxspring model welke het beste bij je past. 
  2. Kies de kleur, afmeting en leveringsopties. Let op niet alle koop boxsprings hebben dezelfde levertijd. 
  3. We leveren de boxspring, op afspraak, bij jou thuis! 
Boxspring Kopen

Boxspring Leasen

Een luxe boxspring leasen kan al vanaf 29.95 p/m

  1. Kies het boxspring model welke het beste bij je past.
  2. Pas de boxspring aan naar jouwe wensen. 
  3. Vul het aanvraag formulier in;
  4. Binnen enkele weken brengen wij jouw boxspring thuis, zetten 'm in elkaar (nemen de troep weer mee) en slaap jij op een luxe nieuwe boxspring.
Boxspring Leasen

Heb ik een boxspring nodig?

Boxsprings zijn er in veel soorten en maten, maar allen zijn ze een belangrijk onderdeel van een bed. Boxsprings ondersteunen je matras en voorkomen doorzakken en houden je bed comfortabel. Zodra je begint te verzakken, word je wakker met pijn.

Wat is een Boxspring?

De naam is niet duidelijk genoeg om de functie te beschrijven. Het doel van een boxspring is om het bed te helpen je lichaamsgewicht te absorberen en de matras zelf te ondersteunen. Een boxspring bestaat meestal uit een houten frame met veren die een solide, gelijkmatige basis creëren die ondersteuning geeft. De meeste boxsprings zijn 2 meter lang, maar de hoogte en constructie kunnen variëren. Boxsprings worden meestal op een houten bedframe en onder de matras geplaatst. Dit maakt het ook gemakkelijker om in en uit bed te komen, terwijl schokken worden geabsorbeerd en slijtage aan je matras wordt verminderd. Het gebruik van een boxspring verhoogt de instap van je bed naar een comfortabeler niveau, biedt ondersteuning en kan de levensduur van je matras verlengen en je bed in goede conditie houden. Je moet een boxspring vervangen gelijktijdig met de matras, om de vier tot vijf jaar, omdat deze na verloop van tijd kunnen slijten en kapot gaan. 

Verschillende soorten Boxsprings

Met alle voordelen die er zijn waardoor we beter slapen, is er een breed scala aan opties op de markt die je comfort in bed verbeteren. Je kunt er een krijgen met meer veren, of een type kiezen dat is gemaakt van natuurlijke materialen. Als je een dikker, groter matras (of een dunner, kleiner matras) wilt dan kan dat.
Sommige producten met de naam boxspring zijn volledig gemaakt van hout, dus bieden ze niet dezelfde veerkracht als een versie met veren. Ze geven je echter nog steeds ondersteuning, dus dit kan een goede keuze zijn voor diegenen die van een stevige ondergrond houden.

Wanneer heb ik een boxspring nodig?

Wanneer je geen bedframe gebruikt, is een boxspring vereist om je matras op te leggen. Traditionele bedframes zijn ontworpen om de matras te ondersteunen. Als je geen bedframe hebt en je matras gewoon op de vloer ligt, kun je nog steeds overwegen om een boxspring te kopen. Dit zorgt voor betere ondersteuning, verbeterd comfort en een langere levensduur van je matras.

Je hebt ook een boxspring nodig als je een verstelbaar bed wilt. Boxsprings buigen mee, dus het matras buigt mee met de bewegende delen van deze elektrische boxspring.
Als je geen boxspring gebruikt, kan dit betekenen dat de hoogte mogelijk lager is in vergelijking met een boxspring. Het is een goed idee om de basishoogte te bekijken van elk bed dat je wilt kopen om ervoor te zorgen dat het, in combinatie met je matraskeuze, hoog genoeg is

.

Contact opnemen kan altijd