Uitverkocht

2 stuks Schitterende Chinese Bonsai Boompjes

Niet leverbaar

De Chinese bonsai boompjes zijn niet weg te denken uit de mooist ingerichte huizen. De Chinese Bonsai is niet voor niets uitgeroepen tot plant van het jaar!

Bonsai boompjes; je hebt ze vast wel eens in een mooi ingericht huis gezien. Maar als je dan vervolgens naar een tuinwinkel gaat om ze zelf te kopen dan kom je van een koude kermis thuis, ze zijn namelijk ontzettend prijzig. Gelukkig kun je ze vandaag bij ons bestellen met een enorme korting. En dan worden ze ook nog GRATIS verzonden!

Wat zijn Chinese Bonsai boompjes?

Chinese Bonsai boompjes zijn normale bomen die met specifieke technieken klein worden gehouden. Al 2 eeuwen voor onze jaartelling begonnen Chinezen met de bonsai kunst, die vanaf de 12e eeuw ook in Japan is geïntroduceerd. Vandaag de dag zijn bonsai boompjes niet meer weg te denken uit de mooist ingerichte huizen. De Chinese Bonsai is niet voor niets uitgeroepen tot plant van het jaar!

Wat moet je weten over de boompjes?

De Chinese Bonsai is een beauty in verschillende interieurs, van modern en trendy tot stijlvol en klassiek. Maar ook buiten kunnen ze prima vertoeven, bij vorst is het echter wel verstandig om ze naar binnen te halen. De planten zijn zeer gemakkelijk in het onderhoud. De bladeren van de planten kunnen eventueel bijgesnoeid worden om hem mooi in model te houden!

Zeer compleet geleverd

Op het moment dat de boompjes bij je binnen komen zijn deze zo ongeveer 20-30 cm hoog. De prachtige keramieke potten en onderschotels die je afgebeeld ziet leveren wij er ook gewoon bij! We hebben vandaag voor jullie 6 verschillende prachtige soorten geselecteerd, de botanische namen hiervoor zijn de Carmona, Portulacaria, Zelkova, Ligustrum, Ficus Retusa en Sagartethia. Je kunt kiezen of je een set van 2 of 4 stuks wil ontvangen. Het is helaas niet mogelijk om een keuze tussen de boompjes te maken, maar wij zorgen wel altijd dat je 2 of 4 verschillende krijgt!

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €29,95 ipv €99,95
  • Schitterende Chinese Bonsai Boompjes
  • Keuze tussen een set van 2 of 4 stuks
  • Inclusief prachtige keramieke pot en onderschotel
  • Prachtige eye-catchers voor in huis of tuin
  • Vereisen weinig onderhoud
  • Vorig jaar uitgeroepen tot plant van het jaar
  • Dankzij Koopjedeal ontzettend veel korting
  • GRATIS verzending!!
Toon details Verberg details