Uitverkocht

Set van 2 Verschillende Japanse Bonsai Boompjes

Niet leverbaar

Product informatie

De lente is inmiddels weer in volle gang, het tuinieren kan dus weer volop gaan beginnen! Hecht jij er ook zo'n waarde aan dat je tuin er picco bello bij ligt? Dan hebben wij vandaag een hele interessante aanbieding voor je. We bieden vandaag ontzettend leuke Japanse Bonsai Boompjes aan die jouw tuin van een nieuw stukje groen en uitstraling kunnen voorzien! En dat slechts voor €29,95 - pak die kans!

Wat zijn Japanse Bonsai's?

Japanse Bonsai boompjes zijn normale bomen die met specifieke technieken klein worden gehouden. Al 2 eeuwen voor onze jaartelling begonnen Chinezen met de bonsai kunst, die vanaf de 12e eeuw in Japan is geïntroduceerd. Vandaag de dag zijn bonsai boompjes niet meer weg te denken uit de mooist ingerichte huizen en tuinen. Niet alle soorten zijn geschikt voor buiten, maar wij hebben vandaag een speciale versie in de aanbieding die buiten kunnen overleven. In de winter is het echter wel verstandig om de pot te beschermen tegen de vorst.

3 prachtige soorten geselecteerd

Speciaal voor jou hebben we 3 verschillende soorten bonsai boompjes geselecteerd. Bekijk de afbeeldingen hieronder maar eens! De boompjes worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd in een fraaie keramieke sierpot met schotel. Ze hebben op dat moment een hoogte van circa 40 cm. Je bestelt ze in een set van 2, waarbij je sowieso altijd 2 verschillende krijgt. Helaas is het niet mogelijk om zelf je soort uit te kiezen maar je bent in ieder geval verzekerd van 2 verschillende. De boompjes zijn er klaar voor om jouw tuin helemaal op te vrolijken!

Bonsai Larix

Bonsai Podocarpus

Bonsai Ilex

Bij iedere bestelling krijg je dus 2 verschillende (willekeurige) soorten van de bovenstaande 3!

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €99,95
  • Set van 2 Schitterende Japanse Bonsai Boompjes
  • Geleverd in een keramieke sierpot met schotel
  • Echte eye-catchers voor in de tuin
  • Vereisen weinig onderhoud
  • Je krijgt altijd 2 verschillende soorten per bestelling
  • Cadeautip voor vaderdag!!
  • GRATIS verzending!!
Toon details Verberg details