Prachtige Bonsai Bomen - Set van 2 stuks | De Ficus Microcarpa Ginseng | Met GRATIS sierpot t.w.v. € 29,99!

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

De Bonsai Ficus Ginseng wordt geleverd met Trendy bronskleurige zinken sierpot. Hij steelt de show binnen ieder interieur!

€ 89,99  € 24,99

Een woning is pas echt af met een groene touch. Ik ben daar perfect voor, want ben één van de meest bijzondere boompjes die je kunt vinden! Over mijn naamgeving van Ficus microcarpa Ginseng is veel te doen. Ik ben één van de bijna 2000 tropische en subtropische soorten die er bestaan. Ik kom oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en Noord-Australië en heette vroeger Ficus Retusa. Ik ben één van de Ficus-soorten die als bijzondere eigenschap heeft dat wortels, stammen, takken en luchtwortels in allerlei vormen met elkaar kunnen vergroeien en dat maakt mij uniek!

Brengt wat sfeer in huis!

Nu gaan we het even over mij hebben. Mijn grillige onderstam lijkt op een ginseng, oftewel een gemberwortel. Op mijn karakteristieke en opvallende onderstam groeit een levendig bladerstelsel. Mijn bladeren van de zijn klein en donkergroen. Daarnaast ben ik ook nog letterlijk kunst. De Bonsai-kunst komt oorspronkelijk uit het Chinese keizerrijk en werd overgenomen door de Japanners tot wat we vandaag kennen als "Bonsai-boom". Letterlijk betekent Bonsai "geplant in een pot". Ik word geleverd inclusief Trendy bronskleurige zinken sierpot. De sierpotten passen in elk interieur!

Hoe zorg je voor mij?

Geef mij water als de aarde begint op te drogen en wacht met volgende watergift tot ik het water heb opgenomen. Ik moet zo nu en dan wel even gesnoeid worden. Al mijn scheuten die buiten het silhouet vallen kun je wegnemen, dan blijf ik het mooist. Daarnaast kom ik beste tot mijn recht in de halfschaduw. Veel indirect zonlicht komt mij ten goede. Wanneer ik bij je thuis geleverd word heb ik een hoogte van 30 - 35 cm. Let op, dit is wel inclusief het potje waar ik in zit. Wil je mij nog nog beter verzorgen? Kies dan voor aanvullende plantvoeding voor 4,99.

Een veilige reis direct vanaf de kweker

Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Specificaties

Diameter pot: 13 cm
Hoogte plant gemeten vanaf onderzijde kwekerspot: 30 - 35 cm
Luchtzuiverend: Ja
Diervriendelijk: Nee
Waterbehoefte: Bij droge grond
Standplaats: Halfschaduw, vermijd direct zonlicht

Highlights & specificaties

  • Ficus Microcarpa Ginseng 'Bonsaiboom' | Set van 2 stuks!
  • Geleverd inclusief twee trendy bronskleurige zinken sierpotten
  • Vraagt niet om veel aandacht; water geef je pas zodra de grond droog is
  • Geef de sfeer in huis een boost dankzij deze bijzondere boompjes
  • Ook je groene vriend lust wat lekkers; bestel voor slechts €4,99 plantenvoeding mee
  • Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
  • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
  • Levering op de waddeneilanden is helaas niet mogelijk
  • Hoogte plant gemeten vanaf de onderkant van de kwekerspot; 30 - 35 cm
  • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
  Toon details Verberg details