Uitverkocht

Bluetooth muziek ontvanger - draadloos muziek afspelen!

Niet leverbaar

Door verbinding te maken via Bluetooth speel je jouw favoriete muziek af zonder vast te zitten aan een vervelende kabel. Het werkt uiteraard op alle speakers en versterkers, maar ook op de tv en in de auto.

Muziek luisteren zonder dat je nog je telefoon, laptop of tablet aan moet sluiten? Met dit product kan het! Door verbinding te maken via Bluetooth speel je jouw favoriete muziek af zonder vast te zitten aan een vervelende kabel. Het werkt uiteraard op alle speakers en versterkers, maar ook op de tv en in de auto.

Eenvoudig in gebruik

De Bluetooth muziek ontvanger is erg eenvoudig in gebruik: je plugt het ene uiteinde van de kabel in de audio poort van je geluidssysteem, en het andere uiteinde in de muziekontvanger. Met je mobiele apparaat kun je nu via Bluetooth verbinding maken met de muziekontvanger. Je kunt zo je favoriete muziek afspelen via je speakers, tot op wel 10 meter afstand! Ideaal dus als je wilt WhatsAppen op de bank maar toch wilt genieten van je muziek.

Ingebouwde accu

Dankzij de ingebouwde accu heb je geen last van allemaal aparte kabels. Je kunt de muziekontvanger opladen via de meegeleverde USB kabel . Volledig opgeladen kan de muziekontvanger tot wel 8 uur lang muziek afspelen! Als je een vaste plek hebt voor de muziekontvanger kun je er natuurlijk voor kiezen om het continue van stroom te voorzien!

Specificaties

-Bluetooth V3.0

-Ingebouwde en oplaadbare Lithium batterij

-Eenvoudig opladen via bijgeleverde Micro USB-kabel

-Bereik: tot +/- 10 meter

Highlights & specificaties

  • Slechts €9,95 ipv €29,95
  • Bluetooth music receiver
  • Draadloos je favoriete muziek afspelen
  • Perfect voor in de auto
  • Draadloos bereik: 10 meter
  • Werkt met alle mp3-spelers, telefoons, tablets en pc's die over Bluetooth beschikken
  • Verzendkosten: slechts €2,95
Toon details Verberg details